O-STA

Nadzorni odbor Seychelle sporoča, da je Carla Palmerja umaknil z vseh operativnih položajev v podjetju in s takojšnjo veljavo reorganiziral svoje operacije

SAN JUAN CAPISTRANO, Kalifornija - Seychelle Water Filtration Products, ki spada pod družbo Seychelle Environmental Technologies (odslej Seychelle ali družba) in velja za eno vodilnih svetovnih podjetij, ko gre za razvoj, sestavljanje in prodajo prenosnih steklenic za filtrirano vodo, je danes objavil več sporočil. Prvo je, da je nadzorni odbor Seychelle s takojšnjo veljavo umaknil Carl Palmerja z vseh operativnih dolžnosti v podjetju. Palmer kljub temu ostaja eden od direktorjev. Odločitev nadzornikov je posledica njihovega nezadovoljstva s preteklimi rezultati Palmerja tako, ko gre za tekoče poslovanje kot odnose s strankami in zaposlenimi.

Nadalje je Seychelle, prav tako s takojšnjo veljavo, sprejel naslednje operativne spremembe. James Place je postal izvršni direktor in predsednik, še naprej pa bo tudi glavni finančnik in eden od direktorjev. Elise Eggett je obdržala tako položaj glavne računovodkinje kot menedžerke za človeške odnose. Seychelle bo ob tem iskal novega vodjo dnevnih proizvodnih procesov in dodatnega pomočnika za to funkcijo. Novi vodilni in Eggettova bosta poročala Placeu kot izvršnemu direktorju Seychelle. Možne so še dodatne spremembe v operativi.

Seychelle je mnenja, da bodo te poteze nadzornikov dodatno pripomogle k njenemu prizadevanju, da bi zadovoljili potrebe in pričakovanja strank, ponovno vzpostavili odličen sloves izdelkov Seychelle in v končni fazi maksimizirali vrednost za delničarje Seychelle. S tem namenom skušamo razširiti odbor v mednarodnem smislu in vključiti vsaj enega zunanjega direktorja, ki bo bolje odražal vidik skupnosti vlagateljev.

Na osnovi prodajnih rezultatov in dobičkonosnosti linije izdelkov pH20, tako vrčev kot steklenic, ki bazičnost vode iz pipe povišajo na 8.0 do 9.5 pH, bomo to novo linijo agresivno razširili med nove stranke. V sklopu tega bomo povečali tudi število prodajnega osebja.

"Predani izboljšanju kakovosti življenja s pomočjo kakovostne pitne vode."

Obvestilo vlagateljem

To obvestilo za javnost utegne vsebovati določene napovedne informacije, povezane s projekcijami poslovne prihodnosti družbe Seychelle. Te so v dobri veri osnovane na trenutnih pričakovanjih uprave Seychelle. Seychelle ne nudi nikakršnih zagotovil o dosegljivosti takšnih predvidevanj/projekcij. Od vlagateljev se pričakuje, da bodo opravili lastne raziskave o Seychelle. Seychelle se ne zavezuje k osveževanju informacij v tem obvestilu. Za več informacij obiščite www.seychelle.com ali pokličite na (949) 234-1999.

Izvorna različica je na voljo na http://www.businesswire.com/news/home/20160321005295/en/

Kontakti

Seychelle Water Filtration Products

Jim Place, 949-636-0866

jimplace@sbcgloobal.net

Vir: Seychelle Water Filtration Products