O-STA

Riverbed med vodilnimi ponudniki rešitev za spremljanje obratovanja informacijskih omrežij

23.3.2016
Riverbed, vodilni proizvajalec rešitev za pospeševanje in monitoring komunikacij in aplikacij na lokalnih in prostranih informacijskih omrežjih, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

nas je obvestil, da se je spet - tretje leto zapored - uvrstil v kvadrant vodilnih ponudnikov Gartnerjeve analize 2016 Magic Quadrant for Network Performance Monitoring and Diagnostics (NPMD). Riverbed je bil tudi v vodilnem kvadrantu poročila Gartner's 2015 Magic Quadrant for WAN Optimization ter med izzivalci v Gartner's 2015 Magic Quadrant for Application Performance Monitoring Suites. V zadnjem letu se je Riverbed trudil integrirati svoje rešitve iz področij za spremljanje delovanja omrežij in za spremljanje delovanja mrežnih aplikacij v enotno ponudbo, očiten rezultat tega truda je tudi vodilna tehnologija na NPMD področju. Po Gartnerjevi definiciji NPMD tržišča - NPMD orodja nam pomagajo s spremljanjem in koreliranjem natančnih informacij o delovanju omrežja in omrežnega prometa razumeti obratovanje in zmogljivosti aplikacij, omrežja in posameznih komponent, zagotavljajo nam celovit vpogled v zmogljivostne parametre informacijskega sistema. Med drugim nam dajejo tudi informacije o uporabniški izkušnji oz. uporabnikovem vidiku obratovanja sistema. Z diagnostičnimi in analitičnimi orodji iz te skupine pa si lahko pomagamo tudi pri optimizaciji celotne postavitve.

Poročilo lahko prenesete tukaj: http://rvbd.ly/1o10t5z

Mike Sargent, Riverbed SteelCentral Business Unit : "As companies make the 'digital transformation' they need visibility and insight into their network and application performance more than ever - because their business depends on it - and yet it's harder to achieve because of all the added IT complexity. Today, Riverbed provides the most comprehensive visibility across hybrid and cloud IT environments, and we're thrilled that Gartner, in its latest Magic Quadrant for NPMD, has again named Riverbed a leader. Our Network Performance Monitoring and Diagnostics solutions are a core and integral part of SteelCentral, the command center for application performance. With our strong positions in both Gartner's NPMD and APM Magic Quadrants, we believe Riverbed SteelCentral is now recognized as the undisputed leader in end-to-end performance management across networks and applications."

Riverbed SteelCentral Performance Management Suite

Riverbed SteelCentral je celovita platforma orodij in rešitev za upravljanje zmogljivosti in odzivnosti in nadzorni center za spremljanje odzivnosti aplikacije v hibridnih podjetjih. SteelCentral edinstveno združuje spremljanje uporabniške izkušnje ter podroben nadzor odzivnosti aplikacij in obratovanja omrežja z enostavnimi upravljalnimi orodji v sodobni, poslovno-orientiran in prijazen uporabniški vmesnik za informiranost tako IT osebja kot tudi vodstvenih kadrov.

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do izvorne novice:

http://www.riverbed.com/press-releases/Riverbed-Again-Named-a-Leader-in-Gartners-Magic-Quadrant-for-Network-Performance-Monitoring-and-Diagnostics.html

### ### ###

O Riverbed Technology

Riverbed Technology razvija rešitve za pospeševanje informacijske infrastrukture - omrežij, aplikacij, pomnilniških sistemov, strežniških oblakov. Poslovni sistemi se s pomočjo Riverbed družine rešitev za prostrana omrežja WAN izognejo običajnim omejitvam IT sistemov - povečajo zmogljivost aplikacij, poenotijo razprostranjena omrežja in zagotovijo enakomerno vidljivost in dostopnost vseh delov omrežja in aplikacij, brez povečevanja pasovnih širin ter strežniških ali pomnilniških zmogljivosti. Podjetja s prostranimi omrežji koristijo te rešitve za pospeševanje informacijske infrastrukture, zmanjševanje stroškov in izboljšanje odzivnosti.

Ustanovljeno leta 2002, s sedežem v San Franciscu, je podjetje pridobilo več kot 24.000 strank po vsem svetu, med drugim tudi 95% tistih iz seznama Forbes Global 100. Riverbed je visoko na seznamu Deloitte Technology Fast 500 in je redno seznamih vodilnih podjetij na Gartner Magic Quadrant za različna področja.

Več o podjetju najdete na spletnih straneh: http://www.riverbed.com


Robert Lubej, projektni vodja
robert.lubej@real-sec.com

REAL security d.o.o.
Meljska cesta 1
2000 Maribor
tel.: 02 234 74 74
http://www.real-sec.com
info@real-sec.com