O-STA

Millenium Izziv: V treh mesecih do popolne postave za poletje

Marca se je v BTC City Ljubljana že drugo leto zapored začela edinstvena akcija Millenium Izziv. Štirje izzivalci, med njimi tudi igralka Ana Dolinar Horvat, se tri mesece pod strokovnim vodstvom štirih trenerjev v Športnem centru Millenium in Fitnes kliniki v Vodnem mestu Atlantis pripravljajo na aktiven in zdrav vstop v poletje. Vzporedno s programom vsak teden poteka tudi nagradna igra "Premagaj izzivalca", v kateri si lahko obiskovalci spletne strani btc-city.com s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje priborijo privlačne nagrade.

· Več informacij v spodnjem sporočilu za medije
· Fotografije Izzivalcev in trenerjev so dostopne na naslednji povezavi
· Povezava do nagradne igre
· Youtube objava

###

Marca se je v BTC City Ljubljana že drugo leto zapored začela edinstvena akcija Millenium Izziv. Štirje izzivalci, med njimi tudi igralka Ana Dolinar Horvat, se tri mesece pod strokovnim vodstvom štirih trenerjev v Športnem centru Millenium in Fitnes kliniki v Vodnem mestu Atlantis pripravljajo na aktiven in zdrav vstop v poletje. Vzporedno s programom vsak teden poteka tudi nagradna igra "Premagaj izzivalca", v kateri si lahko obiskovalci spletne strani btc-city.com/IZZIV s pravilnim odgovorom na nagradno vprašanje priborijo privlačne nagrade.

Millenium Izziv je celostni program, katerega namen je trajna sprememba življenjskega sloga udeležencev. Vsak letošnji izzivalec - Ana Dolinar Horvat, Barbara Zalar, Matic Marolt in Primož Erjavec - si je ob začetku programa zastavil svoj osebni cilj: oblikovati telo, zmanjšati telesno težo ali pridobiti mišično maso. Prilagojen program treningov, ki od marca do junija potekajo približno 5-krat tedensko, za četverico pripravljajo štirje trenerji: Matej Bunderla, Vid Koblar, Urška Dolinšek in Damjan Verhovc. Ključna prednost akcije je velik poudarek na ustrezni prehrani, saj trenerji izzivalcem pripravljajo ustrezne jedilnike ter jih podučijo o izbiri kakovostnih živil in načinu njihove priprave. V sodelovanju z ekološko trgovino Vita Care so udeleženci prejeli tudi polne košarice "bio izdelkov".

Izbrana dvojica izzivalca in trenerja vsak teden demonstrira izvedbo ene vaje, ki jo lahko vsak posameznik izvede doma in se prepriča, ali lahko prekosi udeleženca Millenium Izziva. Tedenske preizkušnje so objavljene na spletni strani btc-city.com/IZZIV, na kateri lahko obiskovalci sodelujejo tudi v nagradnem žrebu. Prvo nagradno vprašanje, ki je aktualno do 27. marca, je zastavil Vid Koblar, trener Ane Dolinar Horvat. Uganka tega tedna je, kako dolgo lahko igralka romantične komedije Ena žlahtna štorija zdrži v opori na komolcih.

Po zaključku trimesečne akcije bodo udeleženci izvedli meritve in rezultate primerjali s tistimi, izvedenimi ob začetku programa. Spremljanje napredka udeležencev je možno prek Facebooka pod oznako #MilleniumIzziv. Podrobnosti o sodelovanju v tedenski nagradni igri so objavljene na spletni strani: btc-city.com/IZZIV.

Akcija Millenium Izziv, ki letos poteka že drugo leto zapored, je lani petim izzivalcem omogočila odlične rezultate: s skupno 50 kilogrami manj so v poletje vstopili v odlični formi. Akcija sicer dopolnjuje športna prizadevanja družbe BTC, ki je v okviru svoje družbene odgovornosti dolgoletni podpornik številnih športnikov in organizacij ter spodbuja aktiven življenjski slog.


Dodatne informacije:
BTC d.d., Maja Oven, direktorica Sektorja za tržno komuniciranje in odnose z javnostmi
tel.: 01 585 13 15; e-pošta:
maja.oven@btc.si