O-STA

Qualysova tehnologija v storitvah Airbus Defence And Space

31.3.2016
Qualys, vodilni ponudnik kot storitev dostavljenih rešitev za upravljanje z IT varnostnimi tveganji in skladnostjo, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

opozarjata na to, da eden od vodilnih evropskih ponudnikov storitev kibernetične varnosti Airbus Defence And Space ponuja tudi storitve, katere so zgradili in delujejo na podlagi tehnologij in rešitev iz podjetja Qualys. Njihova storitev za preverjanje ranljivosti in skladnosti v podatkovnih centrih Airbus Defence And Space Cyber Defence Centres je zgrajena na podlagi platforme 'Private Cloud Platform' podjetja Qualys. Kibernetični strokovnjaki podjetja Airbus Defence And Space dopolnjujejo osnovno Qualys-ovo platformo samodejnega preverjanja z svojimi osebno spisanimi analizami in predlogi. To je še posebej dobrodošla kadar se stranka tudi zares znajde pod kibernetičnim napadom.

François Lavaste, vodja oddelka Cyber Security, Airbus Defence and Space: "Including this new service in our cyber security portfolio allows us to respond even more thoroughly to the vulnerability and compliance management needs of organizations, an issue that is of increasing concern to them. This solution, which is already operational at several of our customers' sites, provides them with a better overview of their security status."

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do izvorne novice:

https://www.qualys.com/company/newsroom/news-releases/uk/2016-01-22-airbus-defence-and-space-introduces-vulnerability-and-compliance-analysis-service/

### ### ###

O Qualys.

Qualys je vodilni ponudnik kot storitev dostavljenih rešitev za upravljanje z IT varnostnimi tveganji in skladnostjo. Podjetje je zmožno zagotoviti postavitev servisne storitve SaaS v le nekaj urah kjerkoli v svetu, s tem lahko strankam omogoči sproten in nenehen nadzor nad varnostjo in skladnostjo.

Qualys dobavlja rešitve za varnostno revizijo in upravljanje z ranljivostmi za organizacije vseh vrst in velikosti, katerih cilj je varovati dragoceno poslovno platformo in ublažiti tveganja. QualysGuard je vodilna rešitev podjetja, je storitev za zaščito informacijskih omrežij, samodejno izvajanje varnostnih revizij in zagotavljanje podpore pri ohranjanju skladnosti, ki proaktivno in samodejno prepoznava varnostne ranljivosti, ugotovi na katera informacijska sredstva lahko vplivajo, in zagotavlja podporo pri celotnem postopku sanacije teh ranljivosti. Uporablja jo več kot 6000 organizacij v 10 državah, vključno z večino iz seznama Fortune Global 100. QualysGuard izvede več kot milijardo IP revizij na leto.

Več o podjetju najdete na spletnih straneh: http://www.qualys.com/

Dodatne informacije:

Matic Knuplež, PreSales Engineer
matic.knuplez@real-sec.com

REAL security d.o.o.
Meljska cesta 1
2000 Maribor
tel.: 02 234 74 74
http://www.real-sec.com
info@real-sec.com