O-STA

IDC uvrstil Kyocero med glavne igralce

Kyocera Document Solutions se je v IDC-jevi raziskavi MarketScape: Storitve za upravljanje delovnih tokov 2015 (US, Zahodna Evropa, Azija/Pacifik), uvrstila med glavne igralce (Major Player).

Ljubljana, 4. april 2016 - Korporacija Kyocera Document Solutions, ena od vodilnih ponudnikov rešitev za obdelavo dokumentov in sistemov za upravljanje z dokumenti, je objavila, da jo je raziskovalna hiša IDC v svoji raziskavi MarketScape: Storitve za upravljanje delovnih tokov 2015*, ki je bila izvedena v regijah ZDA, Zahodna Evropa in Azija/Pacifik, predstavila kot enega od najpomembnejših ponudnikov (Major Player) na tem področju.

Storitve za upravljanje delovnih tokov (Managed Workflow Services (MWS)) po oceni IDC-ja, predstavljajo najvišji nivo Storitev za upravljanje tiskanja in dokumentov (Managed Print and Document Services (MPDS)). Poročilo IDC MarketScape se v prvi vrsti osredotoča na zmožnosti ponudnikov zagotoviti svojim strankam strategijo, ki je usmerjena v izboljšano avtomatizacijo delovnih tokov in ponuditi storitve optimizacije. Poleg tega pa izpostavlja tudi zmožnost ponudnikov, da te storitve tudi učinkovito vpeljejo v poslovanje podjetij.

V skladu z motom "Nobena rešitev ne ustreza vsem", KYOCERA Document Solutions razvija globalno operativno strukturo, ki omogoča fleksibilne prilagoditve, ki ustrezajo posameznim poslovnim razmeram strank. Obenem pa si, s ciljem izboljšanja poslovne učinkovitosti svojih klientov, prizadeva izboljšati procese delovnih tokov dokumentov.

"Uvrstitev med glavne igralce v treh regijah v tem poročilu jemljemo kot dokaz, da mnoga podjetja cenijo zmožnosti naših dokumentnih rešitev, ki delujejo v različnih industrijskih panogah in niso omejene z jezikovnimi ali regijskimi pregradami, " je izjavil Ryuzo Morita, direktor podjetja KYOCERA Document Solutions Inc. in generalni direktor oddelka za korporativno strateško planiranje. "Tudi v bodoče bomo pozorni na potrebe naših strank in se nanje odzivali z vso skrbnostjo. Še več, prizadevanja za zagotovitev celovite dokumentne rešitve našim strankam, bomo še okrepili."

*IDC MarketScape U.S. Managed Workflow Services Hardcopy 2015 Vendor Assessment - Building on MPDS (November 2015, IDC #US40586715); IDC MarketScape Western Europe Managed Workflow Services 2015 Hardcopy Vendor Assessment - Building on MPDS (December 2015, IDC #EMEA40662015); IDC MarketScape Asia/Pacific Managed Workflow Services 2015 Vendor Assessment (Januar 2016, IDC #AP40437716)

###

O IDC MarketScape
IDC-jev model za analizo ponudnikov je oblikovan tako, da zagotavlja pregled konkurenčne pripravljenosti dobaviteljev IKT (Informacijsko komunikacijske tehnologije) na določenem tržišču. Raziskovalna metodologija uporablja strogo metodologijo ocenjevanja, ki temelji na kakovostnih in količinskih kriterijih in ki je izražena v enotnem grafičnem prikazu položaja vsakega posameznega ponudnika znotraj določenega trga. IDC MarketScape zagotavlja jasen okvir znotraj katerega je mogoče smiselno promerjati ponudbe storitev, zmogljivosti, strategije in trenutne ter bodoče dejavnike za uspeh ponudnikov IKT. Okvir, prav tako, zagotavlja kupcem tehnoloških rešitev 360-stopinjski vpogled v prednosti in slabosti ponudnikov, ki so trenutno prisotni na trgu ali se nanj šele podajajo.

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions sodi med vodilna svetovna podjetja s področja pisarniških dokumentnih rešitev. Ponudba izdelkov in storitev obsega tiskalnike ECOSYS, zanesljive večnamenske sisteme, visokokakovostni potrošni material in obsežno ponudbo programskih rešitev ter upravljanih dokumentnih storitev (Managed Document Services, MDS). Kyocera Document Solutions nudi inovativne izdelke, ki gradijo na temelju komponent z dolgo življenjsko dobo. Prednosti za stranke vključujejo nizke skupne stroške lastništva in visoko učinkovitost v vseh delovnih okoljih. Njena ponudba rešitev in enota Managed Document Services pomagata strankam znižati stroške in vpliv na okolje ter sočasno izboljšati učinkovitost in zanesljivost vsakodnevnih poslovnih procesov. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

Kyocera Document Solutions je hčerinsko podjetje v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, ki deluje že od leta 1959. Kyocera, ki se na seznamu največjih javnih družb na svetu, Global 2000 revije Forbes, uvršča na 492. mesto, je vodilni proizvajalec visokotehnološke keramike, elektronski komponent, solarnih celic in elektronske pisarniške opreme. Kyocerina dolgoročna strategija je usmerjena v poslovanje, ki podpira telekomunikacije, obdelavo informacij, zaščito okolja in ohranitev kakovosti življenja.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si