O-STA

DODATNE Površine in Vsebine na Primorskem sejmu

Pozdravljeni!

Z zadovoljstvom vas obveščam, da se bo letošnji sejem odvijal na večjih - dodatnih površinah, saj bomo lahko koristili na novo urejeno parkirišče ob dvorani. Tu bodo lahko razstavljali zunanji razstavljavci in postavili bomo še montažno dvorano, kjer se bo odvijalo sledeče:

OTROŠKI SEJEMček & SONČKOV FESTIVAL
Ponudba razstavljalcev za otroke in mladino; Dobrodelne akcije; Svetovanja; Prodaja rabljene otroške opreme; Obisk znanih športnih in drugih obrazov; Tematske delavnice; Igralni kotiček; Knjižni kotiček; Nastopi plesnih in glasbenih skupin in še marsikaj zanimivega.

Prireditev TRETJE ŽIVLJENJSKO OBDOBJE
Ponudba razstavljavcev, društev, zavodov in drugih institucij s področja Tretjega življenjskega obdobja; Svetovanja in Izobraževanja; Nastopi na prireditvenem odru in drugi zanimivi program.

Ponudniki HRANE, SLAŠČIC, VINA in DRUGIH DOBROT & ŠIROKA POTROŠNJA
Ker se je sedaj z dodatno montažno dvorano rešila prostorska stiska, lahko odslej na prodajnih stojnicah nastopajo ponudniki s področja hrane, slaščic, vina in drugih dobrot ter programa široke potrošnje.

PRIREDITVENI ODER & Gostinska ponudba
V sklopu dodatnih površin bo lociran Gostinec in Prireditveni oder, kjer se bo odvijal celoten program tako s področja Otroškega sejem-čka kot Tretjega življenjskega obdobja kot drugi zabavno-animacijski program.

Vabljeni k sodelovanju vsi ponudniki z zgoraj navedenih področij. Ne pozabite - sejem je BREZ VSTOPNINE !! in vsako leto ga obišče okrog 20.000 obiskovalcev !

Ker z informacijo razpolagamo šele sedaj, je podrobnejši program in ponudba še v pripravi.

Ne glede na to nam zainteresirani ponudniki lahko že sedaj sporočite vaš interes in dostavili vam bomo ponudbo takoj, ko bo pripravljena. Kontakt: info@primorski-sejem.si.

Možno je seveda razstavljanje tudi V DVORANI Arena Bonifika in zunanjih površinah amfiteatra, kjer se razstavne površine pridno polnijo. Zainteresirani pohitite s prijavami, da vam lahko zagotovimo še razpoložljive lokacije.

Več o sejmu na www.primorski-sejem.si.

Veselimo se sodelovanja z vami!


Lep pozdrav,

Matjaž Turk
direktor

Primorski sejem d.o.o.
Čevljarska 17 p.p. 721 6001 KOPER - Slovenia

tel.: +386/5/626-02-17
fax: +386/5/626-11-66

pisarna@primorski-sejem.si

www.primorski-sejem.si www.gast.si www.comptech.si www.primorski-oglasnik.com