O-STA

Synology je objavil izid beta različice Synology Router Manager (SRM) 1.1

Varen in inteligenten način upravljanja omrežja

Ljubljana, 14.6.2016 - Podjetje Synology Inc. je objavilo, da je na voljo Synology Router Manager (SRM) 1.1, zmogljiva in intuitivna programska oprema za upravljanje usmerjevalnika Synology Router RT1900ac.

SRM 1.1 beta manjšim podjetjem in zasebnim uporabnikom prinaša bolj profesionalna orodja za upravljanje in analizo omrežja, ki omogočajo večjo varnost omrežja in oceno potrebne pasovne širine.

"Že od samega začetka razvoja operacijskega sistema Synology Router Manager je bil naš osnovni cilj uporabnikom ponuditi zmogljiva in profesionalna omrežna orodja," je izjavil Tego Chang, produktni vodja pri Synology Inc. " Beta različica SRM 1.1. potrjuje našo zavezo razvoju novih lastnosti, ki uporabnikom doma in v manjših podjetjih omogočajo postaviti varno in pametno omrežje."

Nove lastnosti v SRM 1.1 med drugim vključujejo:

· Smart Connect: v skladu s prednastavljenimi ali prilagodljivimi kriteriji omogoča samodejno priključitev naprave na najustreznejše širokopasovno omrežje - 2,4 GHz ali 5 GHz. Tako lahko uporabniki uživajo v najboljši Wi-FI kakovosti, brez skrbi za tehnične podrobnosti.

· Smart WAN: skrbi za nemoteno povezavo v omrežje. Smart WAN napravi Synology Router RT1900ac omogoča priključitev v splet preko dveh mrežnih vmesnikov, ki mu zagotavljata samodejni nadomestni način priključitve v omrežje in porazdelitev obremenitve. Prilagodljive smernice omogočajo usmerjanje prometa skozi izbrani vmesnik, glede na ciljni ali izvorni naslov.

· Poročila o prometu: s poročili, ki na razumljiv način predstavljajo promet v izbranem časovnem obdobju, lahko administratorji omrežij bolje razumejo omrežne zahteve, pregledujejo določene naprave ali aplikacije, ki porabijo preveč pasovne širine in preverjajo varnostne grožnje.

· Preprečevanje vdorov: s sistemom za zaznavanje vdorov (intrusion detection system (IDS)) in sistemom za preprečevanje vdorov (intrusion prevention system (IPS)) lahko SRM 1.1 beta analizira omrežni promet in zaznava ter blokira vstop zlonamernim paketom in ukazom v lokalno omrežje uporabnika.

· Filtriranje vsebine: starševski nadzor in filtriranje prometa sedaj vključujeta tudi rešitev Google SafeSearch. Obenem pa lahko uporabnik ustvari tri prilagodljive profile, s katerimi lahko natančneje določi pravice ali povsem prepove dostop določenim članom družine ali zaposlenim.

· Sinhronizacija datotek in varnostno kopiranje: s SRM 1.1 beta je mogoče poganjati popularno zbirko Synology Cloud Station Suite, ki uporabnikom omogoča postavitev zasebnega strežnika za sinhronizacijo ali varnostno kopiranje datotek iz okolij Windows, Mac in Linux v realnem času, z uporabo aplikacije Clud Station Backup.

Za več informacij o SRM 1.1 beta, prosimo obiščite http://sy.to/srm11betapr.

Beta Program

Tri preizkuševalce, ki bodo v času beta programa najbolj koristno pomagali, bo Synology nagradil z usmerjevalnikom Synology Router RT1900ac. Za več informacij obiščite http://sy.to/betasrm11pr.

Dosegljivost

Synology Router Manager (SRM) 1.1 beta je na voljo brezplačno in ga lahko namestite na napravo Synology Router RT1900ac.

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si