O-STA

REAL security prevzema distribucijo celotnega portfolija rešitev Hewlett Packard Enterprise Software za regijo Adriatik

15.7.2016
Slovenija (29. junij 2016) - REAL security d.o.o., mednarodno distribucijsko podjetje s sedežem v Mariboru, je distribucijsko pogodbo s podjetjem Hewlett Packard Enterprise, ki je bila do sedaj omejena le na varnostne rešitve ArcSight, Fortify, Atalla in Voltage, razširilo na celoten portfolij programskih rešitev, imenovan Hewlett Packard Enterprise Software.

Podjetje Hewlett Packard Enterprise (HPE) je nastalo leta 2015 z razcepitvijo davnega leta 1939 ustanovljene korporacije Hewlett Packard na dva dela. HPE je usmerjen v zagotavljanje rešitev in storitev za podjetja in ima več oddelkov - Enterprise Group, Enterprise Services, Financial Services in Software, ki vključuje rešitve Big data, IT Management ter Security. HPE programske rešitve zagotavljajo učinkovito delovanje IT oddelkov, omogočajo preverjanje zadovoljstva končnih uporabnikov z aplikacijami in ponujajo rešitve obvladovanja in analize velikih količin podatkov (Big Data). S tem novim pristopom želijo na tržišču ponuditi celovite rešitve, namenjene vsem, ki želijo poenostaviti svoje delo in zaščititi svoje podatke, hkrati se pa spoprijeti z velikimi količinami podatkov, ki so vse bolj neobvladljivi.

"Razširitev našega dolgoletnega sodelovanja s podjetjem Hewlett Packard Enterprise na najzahtevnejše izdelke, ki se ukvarjajo s prihajajočo problematiko obdelave podatkov (Big Data), mobilnostjo, nadzorom, upravljanjem in nadzorovanjem infrastrukture in varnosti, so za nas istočasno izziv in priznanje za dosedanje dobro opravljeno delo. Počasi prehajamo v novo obdobje informacijskih sistemov, kjer bo potrebno "počistiti pred pragom" in dvigniti standarde nadzora in varovanja podatkov na dosti višjo raven, saj bodo v nasprotnem primeru podjetja neposredno odgovorna za vsak nastal incident. Enovite rešitve podjetja HPE celostno rešujejo omenjeno problematiko in kakor pravijo sami: "Predstavljajo tehnologijo, ki napaja rast in spremembe," je povedal Alen Šalamun, tehnični direktor podjetja Real security d.o.o.

REAL security d.o.o. bo kot distributer aktivno promoviral te rešitve v sodelovanju z lokalnimi HPE partnerji in podjetjem Selectium, kot lokalnim predstavnikom podjetja Hewlett Packard Enterprise.

Več o Hewlett Packard Enterprise Software in podjetju REAL security d.o.o. najdete na spletnih straneh https://www.hpe.com/us/en/software.html in www.real-sec.com.

Dodatne informacije:

REAL security d.o.o.
Meljska cesta 1, 2000 Maribor
tel.: 02 234 74 74 | info@real-sec.com