O-STA

REAL security d.o.o. podpisal distribucijsko pogodbo za rešitve PineApp za celotno regijo Adriatik

Slovenija (27. junij 2016) - REAL security d.o.o., mednarodno distribucijsko podjetje s sedežem v Mariboru, je podpisalo distribucijsko pogodbo s podjetjem Cybonet Security Technologies Ltd., do sedaj poznanim pod imenom PineApp Ltd.

Podjetje PineApp Ltd. je bilo ustanovljeno leta 2002 z namenom ponuditi preprosto a kvalitetno in cenovno ugodno rešitev za zaščito elektronske pošte manjšim in srednje velikim podjetjem. Njihova tehnologija je danes uspešno integrirana v ponudbe varne e-pošte številnih telekomunikacijskih podjetij in drugih ponudnikov tovrstnih storitev na svetu, posledično PineApp tehnologija po svetu varuje več 10 milijonov poštnih predalov.

"Glede na količino neželene in tudi škodljive e-pošte si danes preprosto ne moremo več predstavljati podjetja brez rešitve za varno e-pošto. Poleg že uveljavljenih imen, ki ponujajo kvalitetne rešitve za zaščito e-pošte, je posledično v zadnjih letih tržišče poplavila množica različnih rešitev vprašljive kvalitete. Ker so te rešitve pogosto poceni, ali so celo ponujene "brezplačno" v okviru kakšne večje pogodbe, stranke vseeno posegajo po njih, vendar šele kasneje ugotovijo, da so s tem sebi in svojim uporabnikom kupili dodatno delo pa tudi lažen občutek varnosti, saj se morajo kljub uporabi takšne rešitve na dnevni bazi ukvarjati z brisanjem neželene e-pošte, iskanjem neupravičeno odstranjene oz. ustavljene legitimne e-pošte ter dodatno pozornostjo pri prebiranju dostavljene pošte, da vseeno ne naletijo na kakšno škodljivo kodo. Po temeljitem pregledu in tudi lastnem testiranju rešitve verjamemo, da PineApp Mail Secure s svojo 14-letno zgodovino in razvojem na tem področju nudi res kvalitetno a vseeno cenovno ugodno zaščito in menimo, da je to res prava rešitev za stranke na našem tržišču," je povedal David Ivačič, direktor prodaje, REAL security d.o.o.

Podjetje Cybonet Security Technologies Ltd. bo preko REAL security d.o.o. podjetjem v regiji Adriatik v kratkem predstavilo tudi napredno varnostno rešitev CyBoWall, ki bo nudila zaščito pred naprednimi napadi (ATP), upravljanje z varnostnimi informacijami in dogodki (SIEM), omrežno forenziko ter napredno možnost odkrivanja in analize vdorov oz. drugih varnostnih incidentov. Rešitev bo predvidoma na voljo v 2. polovici letošnjega leta.

"Konec lanskega leta je naše stranke, pa tudi nas, presenetila novica da se je naš dolgoletni partner, Intel security, odločil opustiti rešitev za zaščito e-pošte. S podpisom pogodbe s PineApp bomo lahko našim Intel security strankam ponudili ekvivalentno rešitev s privlačnimi prodajnimi pogoji, kmalu pa še dosti več," je še dodal David Ivačič.

Pri REAL security d.o.o. so pripravili posebne prodajne ugodnosti za stranke, ki bi se odločile preiti na to rešitev, na voljo pa so jim seveda tudi brezplačne preizkusne licence, da se lahko prepričajo o kvaliteti rešitve pred nakupom. Prav tako so pripravili ugodnosti za nove partnerje, ki bi želeli ponuditi to rešitev svojim strankam.

Več o podjetju Cybonet Security Technologies Ltd. in REAL security d.o.o. najdete na spletnih straneh http://www.cybonet.com/ in http://www.real-sec.com/.