O-STA

PRONET, Kranj, d.o.o. - prejemnik AAA - Zlate bonitete odličnosti

PRONET Kranj je prejel najvišjo, zlato boniteto odličnosti, ki jo podeljuje Bisnode. Zlata boniteta odličnosti predstavlja nadpovprečno bonitetno vrednost med podjetji, ki boniteto odličnosti izkazujejo že tri leta zapored. Gre za prestižno edicijo odličnosti, ki jo družba Bisnode AB podeljuje na evropski ravni. Tako oceno v Sloveniji dosega le 0,7% najboljših pravnih subjektov.

Boštjan Berčič, direktor podjetja Pronet, Kranj, je dne 22. junija, prejel zlato plaketo odličnosti iz rok direktorice podjetja Bisnode. "Za naše podjetje in zaposlene predstavlja certifikat Zlate bonitetne odličnosti še dodatno potrditev, da tisto, kar delamo, delamo dobro. Da je naša usmeritev v odličnost prava, nam potrjujejo tudi številne zadovoljne stranke. Hkrati pa priznanje za nas pomeni tudi novo odgovornost, da še naprej vztrajamo na poti k še kakovostnejšim izdelkom in storitvam", je povedal Boštjan Berčič, ki že od leta 2013 prejema certifikate odličnosti za poslovanje svojega podjetja, letos pa je prvič prejel tudi zlatega.

PRONET Kranj se ukvarja z razvojem naprednih računalniških rešitev za podporo poslovanja podjetjem. Produkti, ki jih razvijajo, so namenjeni podjetnikom, ki se zavedajo pomena in učinkovitosti današnjih naprednih tehnologij, ter kakovostnih in pravočasnih informacij za rast podjetja. Orodja v oblaku, z vgrajeno umetno inteligenco, seveda uporabljajo tudi sami, pri spremljanju poslovanju svojega podjetja.

Certifikati in nagrade zato niso samo potrditev, da delajo dobro, temveč tudi potrditev, da so njihova orodja učinkovita. Verjamejo, da so certifikati potrditev in nagrada tudi zaposlenim, ki se dnevno trudijo za zadovoljstvo vseh naročnikov. Letošnje zlato priznanje pa je še bolj dragoceno, saj so ga prejeli prav na 20. obletnico aktivnega delovanja. Vsekakor pomembna motivacija k nadaljnjemu razvoju podjetja.