O-STA

MIT je uvrstil FireEye v seznam "Top 50 smartest companies", je edino cyber-security podjetje v tej listi

FireEye je globalni ponudnik rešitev za samodejno forenzično analiziranje napadov in dinamično zaščito pred naprednimi spletnimi grožnjami, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

je konec junija 2016 objavil, da se je kot edino podjetje iz področja 'cyber-security' uvrstil na seznam 50 najinteligentnejših podjetij na svetu, ki ga pripravlja na svetovno znani tehnološki univerzi Massachusetts Institute of Technology ustanovljeno raziskovalno medijsko podjetje MIT Technology Review.

Citati

Jason Pontin, glavni urednik pri MIT Technology: "Po naši oceni so 'inteligentna' tista podjetja, ki ustvarjajo nove zanimive priložnosti. Vsako leto jih poskušamo najti 50 takih in sestaviti ta seznam. Med letošnjimi zvezdami lahko najdemo velika podjetja, ki koristijo digitalne tehnologije za uspešno preoblikovanje svojega poslovanja ali industrijske panoge, medtem ko se druga namesto da bi jih izkoristila s spremembami mučijo. Smo pa našli in na seznam uvrstili tudi nekaj startup-ov, ki se trudijo z novostmi osvojiti obstoječa ali ustvarjati nova tržišča."

Kevin Mandia, CEO, FireEye: "V podjetju FireEye smo se zaprisegli za inovativnost in razvoj sodobnega modela kibernetske varnosti. To priznanje je dokaz pravilnosti naše usmeritve in merilo hitrost s katero ustvarjamo nove rešitve za organizacije, ki potrebujejo dobre varnostne tehnologije za podporo uspešnega poslovnega procesa."

Druge novice iz podjetja FireEye:

FireEye Wins NYSE Governance Services 2016 Leadership Award

FireEye Wins SC Magazine Awards Europe Top Honors for Best APT Protection

FireEye Reports Strong First Quarter Results as Growth of Platform Billings Accelerates

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do izvorne novice:

https://www.fireeye.com/company/press-releases/2016/fireeye-named-one-of-the-50-smartest-companies-of-2016-.html

### ### ###

O podjetju FireEye Inc.

FireEye je globalni proizvajalec sofisticiranih varnostnih rešitev z več kot 1100 velikimi strankami iz vsega sveta vključno z več kot 100 podjetji iz seznama Fortune 500; med najbolj znanimi so Sallie Mae, Equifax, Juniper Networks, Heartland Payment Systems, San Francisco State University, Santa Barbara City College, idr.

Srce FireEye ponudbe je tehnologija izumljena v podjetju - na navideznih strojih temelječa varnostna platforma za sprotno zaščito pred najnovejšimi in najbolj sofisticiranimi grožnjami podjetjem in vladam po vsem svetu. Torej pred napadi, ki so sposobni izogniti se drugim bolj klasičnim varnostnimi rešitvam kot so požarne pregrade, IDS / IPS, protivirusne rešitve na prehodnih točkah ipd. Platforma FireEye Threat Prevention omogoča sprotno dinamično zaščito pred grožnjami brez uporabe vzorcev škodljivega prometa, pri čemer analizira in zaustavlja napade preko različnih vhodno-izhodnih poti, vključno s spletom, elektronsko pošto in datotekami, in na različnih stopnjah življenjskega cikla dolgotrajnega naprednega napada. Jedro platforme sta napredni virtualni pogon in dinamična varnostna analitika, ki skupaj omogočata prepoznavanje in blokiranje kibernetskih napadov v realnem času.

Več o podjetju najdete na spletnih straneh: http://www.fireeye.com

Dodatne informacije:

Robert Lubej, projektni vodja

robert.lubej@real-sec.com

REAL security d.o.o.

Meljska cesta 1

2000 Maribor

tel.: 02 234 74 74

http://www.real-sec.com

info@real-sec.com