O-STA

Honor žene svetovno rast pametnih telefonov s predstavitvijo Honorja 8

Nov Honorjev paradni konj, telefon Honor 8, utrjuje globalno prisotnost podjetja in predstavlja globalnega ambasadorja Brooklyna Beckhama

SAN FRANCISCO, ZDA - (BUSINESS WIRE) - Honor, globalna znamka pametnih telefonov namenjenih milenijcem, je danes na Kalifornijski akademiji znanosti predstavila nov Honour 8, Honorjevega paradnega konja med pametnimi telefoni za mlado mobilno generacijo, ki išče nekaj izrednega. Poleg tega je bil Brooklyn Beckham s prikazom dokumentarnega filma o njem predstavljen kot Honorjev globalni ambasador.

Od svojega zagona decembra 2013 - pred samo tremi leti - je Honor dosegel velikansko rast in napredoval kot vodilna inovativna e-znamka. Njegovi izdelki so sedaj na voljo v 74 državah. Honor 8 je bil na Kitajskem predstavljen julija in bo kmalu prišel tudi v Evropo. Z dostavo več kot 40.000.000 enot leta 2015 je Honor zabeležil 100-odstotno rast na letni ravni ter si tako utrdil položaj ene izmed vodilnih e-znamk na svetu.

"Honor je bil zmeraj predan mladim po srcu in jim omogočal doseganje ciljev ter gledal na svet z njihove perspektive. Naš poslovni model je preprost - ustvariti najboljšo možno tehnologijo, ki bo zadovoljila potrebe digitalne generacije in postala najljubša znamka med milenijci. Podjetje resnično dojemamo kot katalizator, ki pomaga mladim raziskovati svet, izživeti svoje zmožnosti in uresničiti svoje sanje," je povedal George Zhao, predsednik Honor Globala.

Honor kot digitalna znamka strateško išče ravnovesje med inovativnostjo in visokimi zmogljivostmi ter naprednimi oblikovnimi elementi in dostopno ceno. To je zlasti očitno pri Honorju 8, ki se ponaša s privlačnim videzom in pametno vsebino. Njegov privlačen videz in najnovejša tehnologija vključujeta 12-megapikselski fotoaparat z dvema lečama ter barvnimi in monokromatskimi senzorji, ki omogočajo ostrejše in bolj žive posnetke. Poleg tega ima tudi raznoliko funkcijo na dotik s tehnologijo četrte stopnje in 3D branje prstnih odtisov, kar omogoča boljšo odzivnost in varnost. Honor 8 prav tako napaja osemjedrni procesor 2,3 GHz in baterija z zmogljivostjo 3000 mAh*, zaradi česar je kos aktivni dnevni rabi.

"Honor 8 smo zasnovali za ustvarjalne, za pogumne. Brooklyn, obetaven fotograf, ki si utira pot, odlično predstavlja ta duh," je dejal Zhao.

Honor, znamka od milenijcev za milenijce, aktivno oblikuje široko paleto vključujočih programov in dejavnosti na področju športa, zabave in glasbe ter tako ohranja tesen stik s svojimi potrošniki in spodbuja mlade ljudi k izražanju, uresničevanju svojih potencialov in sledenju svojim željam. Honor sodeluje z znanimi osebnostmi in vidnimi predstavniki ključnih trgov, ki imajo vpliv na potrošniške skupnosti in poosebljajo pogum in srčnost. Ambasador znamke Honor je tudi Kris Wu (Kitajska/Azija), ostali bodo pa še predstavljeni.

Razpoložljivost:

V ZDA bo pametni telefon Honor 8 Android na voljo v safirsko modri, biserno beli in polnočno črni barvi. Priporočena cena proizvajalca je od $399,99 za model 32GB in $449,99 za model 64GB.

Prednaročila so možna od 17. avgusta do 3. septembra pri naslednjih prodajalcih: Amazon, Best Buy, B&H Photo Video in Newegg kot tudi prek HiHonor.com/us/.

Prvih 60 dni bo Best Buy ponujal izključno izvedbo v safirsko modri barvi.

Stranke, ki bodo oddale prednaročilo za Honor 8, bodo od sodelujočih prodajalcev dobile tudi darilno kartico v vrednosti 50 dolarjev 1.

1 HiHonor.com bo namesto darilne kartice ponujal 50-dolarski popust pri nakupu.

O Honorju

Honor je ena izmed vodilnih e-znamk pametnih telefonov. Znamka s sloganom "za pogumne" je bila ustvarjena za zadovoljitev potreb milenijcev prek spletno optimiziranih izdelkov, ki nudijo vrhunsko izkušnjo za uporabnika, navdihujejo, negujejo ustvarjalnost in pomagajo mladim, da uresničijo svoje sanje. Honor se tako razlikuje od drugih, saj tudi sam kaže pogum, da se stvari loteva na drugačen način in sprejema potrebne ukrepe, da lahko svoje uporabnike popelje v svet najnovejše tehnologije in inovacij.

[*Tipična stopnja]

Za več informacij, prosimo, obiščite Honorjevo spletno stran na http://www.hihonor.com ali nam sledite na:

https://www.facebook.com/USAhonor
https://www.instagram.com/HonorUSA
https://twitter.com/Honor_USA
https://www.youtube.com/HonorUSA
https://plus.google.com/HonorUSA

Sporočilo za javnost v izvirniku je na voljo na businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20160816006372/en/

Kontakt:

Racepoint Global for Honor
Jesica Church, 415-694-6700
honor@racepointglobal.com

Vir: Honor