O-STA

AV studio prejemnik dveh WEBSI nagrad

AV studio je ena najstarejših agencij v Sloveniji, ki s svojim več kot 35-letnim delovanjem na področju tržnega komuniciranja uspešno kreira marketinške akcije za svoje naročnike. Akcije, ki so pogosto tudi nagrajene. Tokrat so na Festivalu slovenskega digitalnega komuniciranja WEBSI prejeli kar dve nagradi: v kategoriji Poslovne spletne strani so zmagali s projektom za Ljubljanske mlekarne 'Vsaka mama kuha bolje z Mu Cuisine', novo spletno mesto družbe TKK za blagovno znamko kakovostnih lepil Fi-X.expert pa je osvojilo prvo mesto po izboru ljudstva.

V podjetju TKK so za znamko Fi-X.expert zasnovali zanimivo predstavitveno zgodbo, katero so v AV studiu v Ljubljani na inovativen način predstavili na spletni strani, ki je popolnoma prilagojena za prikaz na različnih zaslonih. Navigacija po spletni strani lahko poteka v celoti preko potegov po zaslonu, prehodi med vsebinami pa se izvajajo z mikroanimacijami. Spletna stran je postavljena v šestih različnih jezikih ter s celotno jekleno podobo asociira na trdnost in moč lepil, ki prenesejo ekstremno visoke obremenitve.

Zgodbo blagovne znamke Mu Cuisine so ustvarili v poslovni enoti v Velenju in med kulinarične oblake povzdignili domačo mamino kuho. Spletno mesto je kot osrednji kanal komuniciranja zasnovano pregledno, jasno in namenjeno interakciji med uporabniki. Vsak je namreč skozi nagradno igro lahko delil svoje kuharske skrivnosti z drugimi in s tem pomagal ostalim do boljših in še okusnejših jedi.