O-STA

Tuševe trgovine osvojile pet regionalnih prvih mest!

Poslovni sistem Engrotuš spada s svojo verigo lastnih supermarketov, drogerij in C&C ter franšiznih prodajaln med najuspešnejša slovenska podjetja. Sledimo trendom razvitih evropskih in ameriških podjetij. Veliko pozornost namenjamo izboljševanju in zagotavljanju visoke kakovosti izdelkov in storitev, kar se kaže v odličnih poslovnih rezultatih.

V letošnjem letu smo se udeležili projekta "Najbolj urejene slovenske prodajalne v letu 2001", ki ga organizira Gospodarska zbornica Slovenije, Združenje za trgovino. Prav zaradi naših potrošnikom smo želeli ugotoviti, koliko smo se dejansko približali njihovim željam in potrebam. Rezultati ocenjevanja na regijski ravni so pokazali, da spadajo naše trgovine med najbolje urejene in odlične po kakovosti storitev. V projekt smo se vključili s 13 trgovinami in kar štirje supermarketi in ena drogerija so osvojili prvo mesto v svoji regiji. Med regijskimi prvaki so bili: supermarket TUŠ v Kočevju, drogerija TUŠ v Kočevju, supermarket TUŠ v Ilirski Bistrici ter supermarket TUŠ v Luciji in v Kranju. S tem smo se uvrstili v finale za najbolj urejeno slovensko prodajalno v letu 2001, ki bo jeseni.

Naše podjetje je zelo moderno naravnano, z informacijsko podporo poslovanja na najvišji ravni, učinkovitim voznim parkom in sodobnim distribucijskim centrom, s svežimi in raznolikimi, kreativnimi marketinškimi prijemi ter rastočo izobrazbeno strukturo. Seveda odkrito priznamo, da si želimo osvojiti naslov tudi na državni ravni.

Samo v prvem polletju 2001 smo presegli lanske rezultate, s čimer ugotavljamo, da so bile odlično sprejete pri kupcih vse novo odprte trgovine, pa tudi v obstoječih supermarketih smo zabeležili porast prodaje. Ves naš trud smo in bomo še naprej vlagali v to, da vsakemu kupcu običajni dnevni nakup spremenimo v prijeten dogodek. Jeseni bomo pripravili dogodek za novinarje, na katerem bomo predstavili dopolnjeno vizijo in delovanje podjetja ob imenovanju novega direktorja Aleksandra Svetelška, polletne poslovne uspehe in novosti za slovenske potrošnike.