O-STA

Do NAJVEČJEGA GAMING dogodka in sejma ZABAVNE ELEKTRONIKE v Sloveniji le še nekaj dni!

Ljubljana, 14. november 2016 - Še nekaj dni in pričel se bo največji sejem zabavne elektronike in GAMING oz. igričarstva v Sloveniji, sejem COMPTECH, ki bo med 18. in 20. novembrom 2016 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Pričakuje vas program s področja zabavne elektronike, računalništva, fotografije, HI-FI opreme, radio amaterstva, tehnike, multimedije, robotike, modelarstva, telefonije in drugih sorodnih področij. Na skoraj 3.000 m2 vas pričakuje tudi bogata ponudba razstavljavcev s področja računalništva, tehnike, fotografije in gaminga/igričarstva. Obiskovalci se bodo lahko zabavali tudi na simulacijah voženj, nadeli si bodo očala in se potopili v svet virtualne resničnosti in mnogo drugega. V sklopu sejma bo organiziran tudi največji gaming turnir v Sloveniji. Poleg zanimivega razstavno-prodajnega programa bo sejem nudil še veliko drugih kakovostnih vsebin.

Sejma s tako zanimivo vsebino za vse generacije v Sloveniji še ni bilo!

Obiskovalci si lahko že zagotovijo vstopnice po ZNIŽANI AKCIJSKI CENI.

Urnik sejma:

Petek, 18. 11. 2016: 9.00 - 19.30
Sobota, 19. 11. 2016: 9.00 - 19.30
Nedelja, 20. 11. 2016: 9.00 - 19.30


POVZETKI VSEBINSKEGA PROGRAMA SEJMA:

Največji GAMING turnir v Sloveniji (tako na konzolah kot na računalnikih), igranje družabnih iger Weiß Schwarz, nore vožnje na simulatorjih dirkaških iger, ponudba akcijskih junakov in ostalih artiklov s področja filma, animee, pop-kulture in gaminga.

1. COMP-PARTY - MEDNARODNI EPICENTER COMPTECH LAN PARTY z več kot tristo udeleženci. Obiskovalci bodo lahko sodelovali na turnirju z bogatimi nagradami in v živo igrali najnovejše uspešnice s področja igričarstva (Call of duty, PES 2017, Overwatch ipd.).

DJ šolo bo predstavil DJ Lovro, priznani slovenski DJ / animator / voditelj / glasbeni producent / remix-er / organizator dogodkov, ki v sklopu svoje dejavnosti enkrat do dvakrat letno za mlade navdušence ORGANIZIRA DJ šolanje, kjer se mladi lahko srečajo s tem poklicem in se spoznajo z osnovami, opremo za DJ nastope, tehniko, ki je na voljo, zgodovino DJ dejavnosti, glasbo različnih glasbenih smeri in nabirajo izkušnje.

Segment FOTOGRAFIJE s ponudbo najnovejših modelov fotoaparatov in objektivov ter brezplačnimi foto delavnicami, kot so Veščine rokovanja s fotoaparatom pod vodstvom Društva fotografov SVIT iz Celja ter znanim slovenskim fotografom Žigo Gričnikom.

PRVI SLOVENSKI MANGA STRIP - MAGnet je prva slovenska revija s prevedenimi japonskimi mangami. Pišejo tudi o animejih in japonski pop kulturi Manga.

Mednarodno tekmovanje v TELEGRAFIJI s programom MORSE RUNNER z zanimivimi nagradami in diplomami za najboljše. Tekmovanje bo trajalo vse dni sejma. Razglasitev najboljših in podeljevanje nagrad bo potekalo zadnji dan sejma.

PROGRAM za ŠOLE in MLADINO - Po predhodnih najavah organiziran poseben program za šolo.

Šola učenja DIATONIČNE HARMONIKE - Vsak se lahko nauči igranja harmonike s prvim profesionalnim računalniškim programom za učenje igranja harmonike, kateri bo predstavljen na sejmu.


SPOZNAJTE PROGRAM PHOTOSHOP - Srednja šola za oblikovanje in fotografijo iz Ljubljane bo predstavila program Photoshop na njihovem razstavnem prostoru.

DELAVNICA ŠPORTNE FOTOGRAFIJE - Delavnica športne fotografije z inštruktorico plesa ob drogu (pole dance) Iris Batista. Delavnica bo potekala v profesionalnem fotografskem studiu, ki ga bomo postavili na sejmu.

PREDAVANJE IN DELAVNICA LINKEDIN - Kako št. 1 poslovno orodje na svetu LinkedIn spreminja način poslovanja, trženja, komuniciranja in kadrovanja podjetij z vodilno strokovnjakinjo na tem področju mag. Brigito Lazar Lunder, MBA predavateljico & konzultantko.

NOVOST S PODROČJA RADIOAMATERSTVA - Predstavitev delavnice Vikend radijska postaja za radioamaterje.

DELAVNICA SPAJKANJA - Izredno popularna delavnica spajkanja vezij v izvedbi ekipe AX elektronike. Na delavnici spajkanja bodo obiskovalci zaspajkali izdelek, ki ga bodo lahko odnesli domov.

ZABAVEN, INOVATIVEN IN TAKO IN, DA GA NE SMETE ZAMUDITI!

Več o sejmu na www.comptech.si.