O-STA

BLI priporoča Kyocera TASKalfo 3252ci

Ljubljana, 21. november 2016 - Kyocera Document Solutions, eno od vodilnih podjetij na področju dokumentnih rešitev, je na testiranjih testnega laboratorija Buyers Lab (BLI) prejelo priznanji "Highly Recommended" in "Reliable Certified" za večopravilno napravo Kyocera TASKalfa 3252ci. BLI je vodilna neodvisna raziskovalna hiša na področju pisarniških naprav, njihove ocene izdelkov za upravljanje z dokumenti cenijo in upoštevajo kupci in vodje oddelkov za IT po celem svetu.

V več kot dveh mesecih testiranja je BLI izvedel meritve praktično vseh lastnosti, zmožnosti in delovanja naprave. TASKalfa 3252ci je bila ocenjena kot "odlična naprava v celotnem spektru delovanja".

Preskus je vključeval tudi test zanesljivosti - opravili so 125.000 izpisov - pri katerem je nastal le en zastoj. Analitiki BLI so poudarili, da komponente z dolgo življenjsko dobo in velika maksimalna kapaciteta predalov za papir večopravilne naprave, zagotavljajo manj motenj delovanja in da izpisi, tako barvni kot črnobeli, ohranjajo konsistentno kakovost tudi v dolgih serijah.

TASKalfa 3252ci je navdušila raziskovalce BLI s kratkim časom do izpisa prve kopije, kot tudi z visoko hitrostjo skeniranja. Po zaslugi programske platforme HyPAS lahko uporabniki napravo vključijo v delovni proces v podjetju in poganjajo velik izbor Kyocerinih poslovnih programov. Analitiki BLI so posvetili posebno pozornost tudi zmožnostim naprave za mobilno tiskanje.

"Podpora za Android z Wi-Fi Direct in NFS je na voljo že v standardni konfiguraciji, naprava pa omogoča tudi Applov AirPrint in Kyocera Mobile Print," je izjavil George Mikolay, urednik na področju A3 in produkcijske strojne opreme pri BLI in dodal: "ta večopravilna naprava je idealna za sodoben mobilni način dela v podjetjih."

"Tako naši partnerji kot tudi končni uporabniki iščejo zanesljivost in visoke zmogljivosti - ta naprava ponuja prav to," je izjavil Hiroaki Yoshihashi, generalni direktor oddelka za razvoj novih izdelkov v podjetju Kyocera Document Solutions. "Ti priznanji potrjujeta vse kar smo do sedaj poudarjali v zvezi s TASKalfo 3252ci."

Večopravilna naprava se ponaša z edinstveno zasnovo tonerjev: porabljeno kaseto za črni toner je možno uporabiti kot posodo za odpadni toner, kar zmanjšuje potrebe po hrambenem prostoru in tudi količino odpadkov. Zasnova je napravi TASKalfa 3252ci prislužila posebno nagrado poleti 2016 za "Izjemen dosežek in inovacijo".

"Z nizko ceno, bogatim naborom lastnosti in zanesljivim delovanjem, prinaša večopravilna naprava odlično vrednost manjšim in srednje velikim delovnim skupinam," je še dodal Mikolay. "BLI močno priporoča Kyocera TASKalfo 3252ci uporabnikom, ki mesečno natisnejo do 15.000 izpisov."

O Buyers Laboratory LLC
Buyers Laboratory LLC (BLI) je vodilni in neodvisni dobavitelj analitičnih podatkov in storitev na področju preskušanja naprav za izpisovanje dokumentov. Že več kot 50 let, se kupci pri sprejemanju nakupnih odločitev zanašajo na podatke BLI, medtem ko se strokovnjaki s področja upravljanja z dokumenti opirajo nanje pri izpostavljanju konkurenčnih prednosti v marketinških strategijah. Storitve BLI, ki so dosegljive tudi z mobilnih naprav, vključujejo obširno zbirko testnih poročil, slikovnega materiala in dokumetov proizvajalcev, kot tudi orodij, ki pomagajo pri načrtovanju izdelkov, računanju skupnih stroškov lastništva (TCO) in ugotavljanju letne porabe energije. BLI se tudi posvetuje s proizvajalci in jim pomaga pri razvoju in trženju bolj učinkovitih izdelkov in potrošnega materiala. Za več podatkov obiščite: https://www.buyerslab.com/.

O podjetju Kyocera Document Solutions Europe B.V.

Kyocera Document Solutions sodi med vodilna svetovna podjetja s področja pisarniških dokumentnih rešitev. Ponudba izdelkov in storitev obsega tiskalnike ECOSYS, zanesljive večnamenske sisteme, visokokakovostni potrošni material in obsežno ponudbo programskih rešitev ter upravljanih dokumentnih storitev (Managed Document Services, MDS). Kyocera Document Solutions nudi inovativne izdelke, ki gradijo na temelju komponent z dolgo življenjsko dobo. Prednosti za stranke vključujejo nizke skupne stroške lastništva in visoko učinkovitost v vseh delovnih okoljih. Njena ponudba rešitev in enota Managed Document Services pomagata strankam znižati stroške in vpliv na okolje ter sočasno izboljšati učinkovitost in zanesljivost vsakodnevnih poslovnih procesov. Več informacij je na voljo na spletni strani www.kyoceradocumentsolutions.si.

Kyocera Document Solutions je hčerinsko podjetje v popolni lasti korporacije Kyocera Corporation, ki deluje že od leta 1959. Kyocera, ki se na seznamu največjih javnih družb na svetu, Global 2000 revije Forbes, uvršča na 492. mesto, je vodilni proizvajalec visokotehnološke keramike, elektronski komponent, solarnih celic in elektronske pisarniške opreme. Kyocerina dolgoročna strategija je usmerjena v poslovanje, ki podpira telekomunikacije, obdelavo informacij, zaščito okolja in ohranitev kakovosti življenja.

O podjetju Xenon forte

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja razvoj in prodaja rešitev za upravljanje z dokumenti, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si