O-STA

Vabilo na novinarsko konferenco pred pričetkom 15. mednarodnega kongresa fitnes zveze Slovenije

Fitnes zveza Slovenije med 26. in 27. novembrom 2016 na Bledu organizira tradicionalni, že 15. Mednarodni kongres. Kongres bo potekal v 4 dvoranah vzporedno, ter vseboval 44 različnih tematik. Več kot 450 udeležencev bo lahko prisluhnilo 32 domačim in tujim strokovnjakom in se sprehodilo tudi skozi povečan sejemski del, kjer se bodo predstavljale različne športne organizacije, ki so vodilne v Sloveniji.

Ob tej priložnosti vas vabimo na novinarsko konferenco, ki bo v sredo, 23. novembra 2016, ob 11.00 uri, v Sunny Studiu (Regentova cesta 37, Ljubljana).

Predvideni govorniki:

· spec. manag. Dušan Gerlovič, predsednik FZS
· Mirko Jerenec, prof. šp. vzg, trener fitnesa - eden od pionirjev SLO fitnesa
· Tomaž Kucler, prof. šp. vzg., trener fitnesa - predavatelj na kongresu
· Gašper Simčič, trener fitnesa, član upravnega odbora FZS

Moderator: dr. Boris Sila, predsednik strokovnega odbora FZS

Vljudno prosimo, da svojo prisotnost potrdite do torka, 22.11. 2016, do 12:00, na e-naslov natasa.teran@fitnes-zveza.si.

Ob tem vas vabimo tudi na 15. Mednarodni kongres Fitnes zveze Slovenije (26. in 27. november), kjer bo možnost opraviti pogovor tudi s katerim izmed slovenskih in tujih predavateljev, ambasadorjema kongresa: Jano Morelj in Matjažem Nemcem, ter častnim pokroviteljem: predsednikom Državnega sveta Republike Slovenije Mitjem Bervarjem, mag. manag..

Vljudno vabljeni!