O-STA

Poudarek na rasti podjetja GrECo JLT Slovenija: Nov generalni direktor Damir Pelak

Avstrijski zavarovalni posrednik GrECo JLT je okrepil svojo navzočnost na slovenskem trgu z imenovanjem Damirja Pelaka za novega generalnega direktorja. Pelak je končal magisterij iz strojništva in tehnične varnosti na Univerzi v Ljubljani in je višji strokovnjak na področju poravnave škod in obvladovanja tveganj.

"Veselim se izziva in vodenja ekipe podjetja GrECo JLT Slovenija. Kombinacija mojih izkušenj na lokalnem trgu ter širokega znanja in izkušenj podjetja GrECo JLT je popolna za zadovoljitev potreb tako mednarodnih kot lokalnih strank," pravi Damir Pelak.

Ante Banovac, koordinator za trg na območju Jugovzhodne Evrope pri skupini GrECo JLT na Dunaju, je ponosen, da "z Damirjem Pelakom bistveno krepimo našo ekipo v Sloveniji. Damir bo še naprej zavezan strategiji doseganja prilagojenih rešitev na področju tveganj in zavarovanja za potrebe različnih industrij."

GrECo JLT se ponaša z 90 leti izkušenj na področju komercialnega zavarovanja. Leta 1989 se je podjetje začelo širiti v Vzhodno Evropo, podružnica v Sloveniji pa je bila ustanovljena leta 1992. Skupina neprekinjeno gradi svojo strategijo krepitve regionalne navzočnosti in bližine strankam, doseganja širokega znanja na lokalni ravni in nadaljevanja dvoštevilčne rasti in privabljanja lokalnega talenta.

Kontakti:

GrECo JLT d.o.o. Slovenija, Vurnikova 2, 1000 Ljubljana, www.greco-jlt.com

Damir Pelak, generalni direktor, telefon: +386 (1) 300 61 56, d.pelak@si.greco.eu

O podjetju GrECo JLT

Skupina GrECo JLT je neodvisni zavarovalni posrednik in svetovalec. Je vodilni na trgu na območju Srednje, Vzhodne in Jugovzhodne Evrope s 54 pisarnami in 790 zaposlenimi v 16 državah. Kot partner v mednarodnem omrežju JLT International Network ima dostop do celostnega omrežja svetovnih storitev. GrECo JLT ponuja posamezne rešitve za upravljanje s tveganji in zavarovanjem za korporacije, združenja in državne organe.

Na fotografiji Pelak Damir / foto: Tadej Majhenic