O-STA

Centrify je na seznamu 50 najbolj hitro rastočih zasebnih podjetij v Silicijevi Dolini

Centrify, ponudnik SSO rešitve za enotno upravljanje identitet za podatkovne centre, prenosna okolja in storitve v strežniških oblakih, katerega v Sloveniji uradno zastopa Mariborsko podjetje REAL security,

je konec leta 2016 obvestil javnost, da se podjetje nahaja na 33. mestu seznama "Annual List of Top 50 Fastest Growing Private Companies", katerega nam redno pripravlja medijska hiša "Silicon Valley Business Journal". Centrify se je uvrstil na ta seznam že drugo leto zapored. Seznam so sestavili na podlagi procentualne rasti skupnega prometa - net revenue - med letoma 2013 in 2015. Pred tem smo tudi izvedeli, da se je Centrify uvrstil tudi med 5000 najhitreje rastočih podjetij v celotnih Združenih Državah Amerike, ne glede na področje poslovanja.

Tom Kemp, izvršilni direktor in soustanovitelj podjetja: "We're thrilled to be recognized as one of the fastest growing private companies in Silicon Valley. This validates our commitment to delivering innovative security solutions - including our next-generation multi-factor authentication, single sign-on and privileged account security offerings - that protect our customers against next-generation cyber-threats."

Seznam si lahko ogledamo na tem naslovu: http://www.bizjournals.com/sanjose/feature/fast-private-awards/2016/

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do izvorne novice:

https://www.centrify.com/about-us/news/

### ### ###

O podjetju Centrify

Centrify je uveljavljeni ponudnik rešitev za upravljanje z digitalnimi identitetami, ki je bil ustanovljen že leta 2004. Njihova enotna rešitev povezuje identitete za storitve v strežniških oblakih, mobilna okolja kot je Android, ter podatkovne centre in običajne strežnike v njih v enotno upravljano rešitev. Programska oprema in v strežniškem oblaku temelječa storitev nam omogočata enkratno prijavljanje SSO (Single Sign On), upravljanje privilegiranih identitet, dodeljevanje pravic glede na uporabniške vloge, deljenje identitet, vodenje revizijskih sledi in druge IDM storitve za raznovrstna okolja. Med drugim na primer omogoča rabo MS Active Directory storitev izven okolja Windows, torej na primer na Android-u, v Linux-u, Mac OS ali iOS. Rešitev je prirejena za prijavljanje v več kot 450 sistemov in nad 2000 aplikacij.

Rešitve podjetja Centrify uporablja več kot 5000 organizacij po vsem svetu med drugim tudi polovica tistih iz seznama Fortune 50. Podjetje je v privatni lasti, za njim pa stoji skupina vodilnih investitorjev kot so Mayfield, Accel Partners, INVESCO Private Capital, Sigma West, Samsung, Index Ventures, Fortinet ter Docomo Capital. Sedež podjetja je v mestu Santa Clara v Kaliforniji, pisarne pa ima tudi v mestih Seattle, Hong Kong, London, Minhen, Brisbane ter Sao Paulo.

Več o podjetju najdete na spletnih straneh: http://www.centrify.com

Dodatne informacije:

Matic Knuplež, PreSales Engineer

matic.knuplez@real-sec.com

REAL security d.o.o.

Meljska cesta 1

2000 Maribor

tel.: 02 234 74 74

http://www.real-sec.com

info@real-sec.com