O-STA

V PC Rudarski dom na voljo prostori za podjetnike

Velenje, 13. januar 2017 - SAŠA inkubator, družba za podjetniško in poslovno svetovanje d. o. o., išče novega najemnika v prostorih PC Rudarski dom, Koroška 37 a, Velenje.

Pisarniški prostori v pritličju v skupni izmeri 66,07 m², ki so primerni za manjše podjetje (do 10 zaposlenih), so delno opremljeni. Na lokaciji je na voljo parkirni prostor. Omogočena je souporaba skupnih sanitarij, čajne kuhinje, hodnikov in vetrolova, njihova souporaba pa je všteta v najemnino.

Cena najema je 3 eur/m², obratovalni stroški niso všteti v ceno najema. Najemna pogodba se sklepa za obdobje 1 leta z možnostjo podaljšanja.

Najemnik mora biti registriran za opravljanje poslovne in svetovalne dejavnosti (kot npr. poslovno in podjetniško svetovanje, računalniško programiranje, inženirske dejavnosti in tehnično svetovanje in podobno). Prav tako mora najemnik biti (oz. postati) član SAŠA inkubatorja.

Prostori so na voljo takoj. Zainteresirane osebe lahko pošljejo vlogo oz. se oglasijo osebno na naslovu: SAŠA INKUBATOR, d. o. o., Šaleška cesta 2A, 3320 Velenje.

Prijazen pozdrav,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje