O-STA

Cummins Inc. ne uporablja opreme za prirejanje izpustov in je predan doseganju emisijskih standardov

Cummins ne dobavlja motorjev za vprašljive proizvode FCA

COLUMBUS - Družba Cummins Inc. je sporočila, da ne dobavlja motorjev za vozila FCA, ki so predmet poročila o kršitvah, ki ga je izdala Agencija za varstvo okolja, niti ni v poročilu omenjena.

Cummins ne uporablja naprav za onesposabljanje nadzora izpustov in je predan doseganju emisijskih standardov. Cummins je znan po tem, da dela pregledno in da sodeluje z regulatorji pri razvoju in doseganju emisijskih zahtev.

O družbi Cummins

Cummins Inc., vodilna svetovna družba na področju pogonskih sistemov, je korporacija, ki združuje sorodna podjetja na področju oblikovanja, distribucije in servisiranja dizelskih motorjev, motorjev na zemeljski plin in sorodnih tehnologij, vključno s sistemi za gorivo, nadzornimi sistemi, upravljanjem zraka, filtracijo, rešitvami za izpuhe in sistemi za generiranje električne energije. Cummins, ki ima sedež v Columbusu v zvezni državi Indiana, trenutno zaposluje okoli 55.2000 ljudi po vsem svetu in služi strankam v okoli 190 državah in teritorijih preko mreže okoli 600 distribucijskih lokacij v last podjetja ali v neodvisnem razmerju in preko okoli 7.200 prodajnih lokacij. Cummins je leta 2015 zaslužil 1,4 milijarde dolarjev ob 19,1 milijarde prihodkov iz prodaje. Obvestila za javnost je moč najti na spletu na strani www.cummins.com. Sledite Cumminsu na Twitterju na naslovu www.twittter.com/cummins in na Youtube na naslovu www.youtube.com/cumminsinc.

Izjave, ki se nanašajo na prihodnost

Informacije v pričujočem obvestilu, ki niso v celoti vezane na preteklost, so izjave o prihodnosti v smislu zakona o reformi tožbenih postopkov v zvezi z vrednostnimi papirji v zasebni lasti iz leta 1995, vključno z izjavami o naših napovedih, usmeritvah, preliminarnih rezultatih, pričakovanjih, upih, mnenjih in namenih glede strategij za prihodnost. Med te izjave o prihodnosti v polnem obsegu spadajo izjave o naših načrtih in pričakovanjih glede prihodkov v celotnem letu 2016. Naši dejanski prihodnji rezultati se lahko bistveno razlikujejo od tistih, napovedanih v takšnih izjavah o prihodnosti zaradi vrste dejavnikov, kot so: sprejetje in implementacija globalnih emisijskih standardov; cena in dostopnost energije; hitrost infrastrukturnega razvoja; povečana globalna konkurenca med našimi strankami; splošni gospodarski in poslovni pogoji in pogoji financiranja; vladni ukrepi; spremembe v poslovnih strategijah naših strank; cenovni premiki pri konkurenci; stroškovna nihanja; delovna razmerja; in ostala tveganja, ki jih podrobno opredelimo v občasnih poročilih ameriški Komisiji za vrednostne papirje, še posebej tisti v segmentu dejavniki tveganja v našem letnem poročilu za 2015 na obrazcu 10-K. Delničarji, potencialni vlagatelji in ostali bralci naj pazljivo upoštevajo te dejavnike, ko ocenjujejo izjave o prihodnosti, na katere se naj ne zanašajo pretirano. Izjave o prihodnosti v tem sporočilu so vezane izključno na datum sporočila in ne zavezujemo se k njihovemu javnemu dopolnjevanju, bodisi vsled novih informacij, prihodnjih dogodkov ali česa drugega. Podrobnejše informacije o dejavnikih, ki lahko vplivajo na naše rezultate, je mogoče najti http://www.sec.gov ali na http://www.cummins.com v segmentu naše spletne strani, imenovanem odnosi z vlagatelji.

Izvorna različica obvestila je na voljo pri businesswire.com:

http://www.businesswire.com/news/home/20170112005824/en/

Kontakti

Cummins Inc.

Jon Mills, 317-658-4540

direktor za zunanjo komunikacijo

Jon.mills@cummins.com

Vir: Cummins Inc.