O-STA

Novi Synology Surveillance Station 8.0

Optimizirano delovanje in pametna tehnologija hkratnega prenosa več posnetkov

Ljubljana, 27. januar 2017 - Synology Inc. je objavil izid uradne verzije rešitve za nadzor Surveillance Station 8.0, ki med drugim prinaša novega in še bolj učinkovitega namiznega odjemalca, pametno tehnologijo hkratnega prenosa in preprost način namestitve nadomestnega načina delovanja.

"Surveillance Station 8.0 je pameten sistem nadzora, ki omogoča prilagodljivost in nemoteno predvajanje živih posnetkov," je dejal Jonathan Wang, produktni vodja pri Synology Inc.. "Nova podoba rešitve Surveillance Station dokazuje, kako preprosto je doseči večji občutek varnosti."

Surveillance Station 8.0 ima številne nove lastnosti:

· SurveillanceStation odjemalec: Poleg pregledovanja živih posnetkov in upravljanja kanalov znotraj spletnih brskalnikov, lahko sedaj uporabniki namestijo Surveillance Station odjemalca, ki omogoča izdatno izboljšano delovanje in učinkovitost, brez omejijtev, ki jih prinaša uporaba brskalnikov.
· Hkratno predvajanje: Podpira samodejno in ročno prilagajanje ločljivosti na osnovi velikosti okna za spremljanje ali dogodka, in med predvajanjem več kanalov hkrati, varčuje s porabo pasovne širine. Omogoča izbiro samodejnega preklopa v večjo ločljivost, če se zgodi pomembnejši dogodek - tako rešitev med neprekinjenim delovanjem maksimizira izrabo hrambenega prostora.
· Napredna pravila ukrepov: Za dodatno avtomatizacijo sistema nadzora so podprta še bolj napredna pravila ukrepov in dogodkov. S prilagodljivo uporabo logičnih operatorjev in večjega števila dogodkov se lahko sprožijo ukrepi, kadar je izpolnjen eden ali več vnaprej določenih kriterijev.
· Samodejni nadomestni način delavanja: Uporabniki lahko v CMS omogočijo prilagodljiv nadomestni način delovanja in tako ohranijo strukturo nadzora s kar najmanj prekinitev, bolj prilagodljivimi strežniškimi zahtevami in manjšim vplivom na stroške in upravljanje.
· Novi kodeki: Podpira novi kodek H.265, ki uporabnikom omogoča večjo izbiro podprtih kamer ter obenem zmanjšuje porabo pasovne širine do 25% in zagotavlja hitrejši prenos žive slike in posnetkov. Podprti pa so tudi kodeki Optimizirani H.264+ proizvajalca Hikvision, Smart Stream iz VIVOTEKa in ZAVIO.
· Nadgradnja strojne programske opreme VS360HD: Nadgradnja omogoča uporabnikom preprosto povezavo VS360HD s strežnikom NAS, s pomočjo VS360HD pa upravljanje skoraj vseh lastnosti rešitve Surveillance Station. Za dostopanje do Surveillance Station od koder koli, so podprte tudi povezave QuickConnect ID in HTTPS.

Za več informacij o Surveillance Station 8.0, obiščite spletno stran podjetja Synology.

Dosegljivost

Surveillance Station 8.0 najdete, s pomočjo Package Centra znotraj operacijskega sistema DiskStation Manager, na vseh strežnikih Synology DiskStation in RackStation, ki jih poganja operacijski sistem DSM 6.0 ali novejši, in tudi na NVR216.

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si