O-STA

Prihaja Nakivo VM Backup & Replication v7

Nakivo, podjetje za razvoj in trženje varnostnih rešitev za zaščito podatkov v navideznih okolij, varnostno arhiviranje, replikacijo in obnavljanje navideznih strojev, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

obveščata upravitelje navideznih okolij, da bo od prvega dela pomladi 2017 na voljo sedma različica vodilne rešitve za zaščito podatkov v navideznih okolij, varnostno arhiviranje, replikacijo in obnavljanje navideznih strojev Nakivo Backup & Replication V7.

Podpora za backup okolja Hyper-V: v različici V6, ko so podprli Amazon AWS Ec2, se je Nakivo končno znebil "VMware-only" nalepke. Za različico v7 bo to veljalo še toliko bolj, saj dodajajo podporo za Hyper-V 2012 in 2016. Manjkal bo le še KVM.

Hyper-V replikacija: v Nakivo v7 lahko ustvarimo več kopij originalnega navideznega strežnik, ki so neaktivne, ne obremenjujejo strojne opreme dokler jih po potrebi ne aktiviramo.

Neposredna skladnost z VMware vSphere v6.5 brez posebnih prilagoditev ali spreminjanja nastavitev.

Možnost ignoriranja SWAP datotek in particij za hitrejše varnostno kopiranje, obnavljanje in prihranek prostora.

Integracija z MS Active Directory za upravljanje pravic Nakivo administratorjev.

Enotna preglednica trenutnih aktivnosti in stanja okolja Nakivo - Activity Management.

Množično (bulk) brisanje zastarelih in ne več potrebnih varnostnih kopij.

Do izida si lahko čas krajšate tudi s preizkušanjem beta različice, za katero se lahko prijavite tukaj: https://www.nakivo.com/resources/whats-new-in-v7.html

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do izvorne novice:

https://www.nakivo.com/press-releases/nakivo-v7-beta-with-hyper-v-support.html

### ### ###

O podjetju Nakivo

Nakivo je mlado zasebno podjetje iz Silicijske doline, nastalo je leta 2012 in je najhitreje rastoči ponudnik rešitev za varnostno arhiviranje navideznih strojev VMware. Nakivo razvija in trži linijo naprednih izdelkov za zaščito podatkov v navideznih okolij, varnostno arhiviranje, replikacijo in obnavljanje navideznih strojev. Podjetje je dobičkonosno že od samega nastanka, je eno od najhitreje rastočih tehnoloških podjetij in je uvrščeno na CRN seznam "Emerging Vendor 2013".

Nakivo Backup & Replication je posebej za virtualizacijo narejena platforma za zaščito in reševanje navideznih strojev VMware in podatkov v njih - na lokaciji, z oddaljenega mesta ali v oblaku. Vključuje lokalno in oddaljeno varnostno kopiranje in replikacijo, tudi strojev z aktivnimi aplikacijami in podatkovnimi bazami. Ob tem poskrbi še za pospeševanje prenosov po omrežju, deduplikacijo, stiskanje in šifriranje podatkov, nastavljivo granularno obnavljanje, ponuja pa tudi spletni uporabniški vmesnik, napredno poročanje in podporo za vCloud Director.

Več o podjetju in rešitvah najdete na spletnih straneh: https://www.nakivo.com/company/press-releases.html

Dodatne informacije:

Alen Šalamun, tehnični direktor

alen.salamun@real-sec.com

REAL security d.o.o.

Žolgarjeva ulica 17

2000 Maribor

tel.: 02 234 74 74

http://www.real-sec.com

info@real-sec.com