O-STA

NLB Vita in Predplačniška kartica skupaj v tujino

Nabor produktov NLB Skupine je s tem tednom bogatejši. Strankam smo namreč ponudili novost, ki je na voljo ekskluzivno v NLB - vključitev NLB Predplačniške kartice Mastercard v zavarovanje NLB Vita Tujina.

Vključitev predplačniške kartice v zavarovanje NLB Vita Tujina omogoča takojšnje plačilo stroškov nastale zdravstvene oskrbe do višine 150 evrov preko NLB Predplačniške kartice Mastercard. To bodo stranke ob sklenitvi individualnega ali družinskega Multitrip zavarovanja prejele brezplačno.

Zakaj skleniti zavarovanje za tujino?

Ker v primeru bolezni ali poškodbe med potovanjem ali bivanjem v tujini zavarovalnica krije stroške nujne zdravniške oskrbe in nujnega zdravstvenega prevoza, vključno z medicinsko asistenco 24 ur na dan, in to 7 dni v tednu. Zavarovanje velja za ves svet.

Prednosti zavarovanja NLB Vita Tujina so:

Hitra in enostavna sklenitev v nekaj minutah v katerikoli NLB poslovalnici ali na spletni strani NLB Vite. Slednje je še posebej priročno, če stranka zavarovanje pozabi skleniti pred začetkom potovanja, saj ga lahko sklene, ko se že nahaja v tujini.

NOVOST: povračilo stroškov taksi prevoza do višine zavarovalne vsote.

Eno zavarovanje za več potovanj. Multitrip zavarovanje je namreč zavarovanje, ki velja za neomejeno število potovanj v tujino, pri čemer posamezno potovanje ni daljše od 60 dni. Zavarovalna vsota v celoti velja na vsakem od potovanj.

NOVOST: NLB Predplačniška kartica Mastercard. Stranke kartico, s katero jim lahko omogočimo takojšnje plačilo stroškov zdravstvene oskrbe, prejmejo brezplačno ob sklenitvi Multitrip zavarovanja.

V NLB Poslovalnicah je na voljo tudi skupinsko zavarovanje s posebnimi popusti. Za več informacij se oglasite v najbližji NLB Poslovalnici ali obiščite spletno stran.

NLB Vita Tujina - zavarovanje, ki ga ne potrebujete. Razen, kadar ga.

NLB Komuniciranje Vsa sporočila za javnost