O-STA

Maraton Franja BTC City - Vabilo na novinarsko konferenco

"Nekaj je v zraku?" se je vprašal veliki slovenski pesnik Tone Pavček ...

Kar nekaj je tistih, ki jim spomin seže 36 let v preteklost, ko se je prvega Maratona Franja udeležilo 700 kolesarjev. Dolgoletna kolesarska tradicija se je skozi leta zapisala v srca mnogih.

Zadnja leta Franjina energija vsakič znova poganja že več kot 7.000 kolesarjev, 1.900 članov spremljevalnega osebja, številne navijače, predstavnike organizatorjev in partnerjev dogodka ter novinarje.

... ljubitelji kolesarjenja odgovarjamo: "Franja je v zraku."

Letos bo Maraton Franja BTC City v vikendu 9.-11. junija 2017. Slovenski kolesarski praznik, ki v okviru evropskega projekta My Sport is Franja krepi svojo mednarodno razsežnost, poleg že znanih kolesarskih preizkušenj in zabavnega programa prinaša tudi novosti. Med njimi velja izpostaviti štafetno dirko trojk s pony kolesi, uradni start male in velike Franje v BTC Cityju Ljubljana in kulinarična presenečenja, kot so Okusi Ljubljane in Food Bluz.

Vabimo vas na predstavitev 36. Maratona Franja BTC City

Dogodek bo v torek, 16. maja 2017, ob 12. uri v zagonskem podjetniškem vozlišču ABC Hub (spodnja etaža Emporiuma). Vljudno vas prosimo za potrditev udeležbe na elektronski naslov: info@kdrog.si.

Veselimo se srečanja z vami!