O-STA

Synology je predstavil FlashStation FS2017

Izjemno hiter strežnik NAS za intenzivne I/O aplikacije, ki deluje na Intelovi platformi.

Ljubljana - 15. maj 2017 - Synology Inc. je predstavil FlashStation FS2017, zmogljiv in skalabilen strežnik NAS, ki je namenjen uporabi v večjih podjetjih. Z zmogljivostmi preko 90.000 IOPS pri naključnem zapisovanju 4k blokov, je FS2017 idealna izbira za analize velikih količin podatkov, video post-produkcijo, virtualizacijo in za delo z zahtevnimi baznimi aplikacijami, ki potrebujejo veliko število operacij v sekundi (IOPS) in hkrati kratke zakasnitvene čase (latency).

Srce FS2017 predstavlja 8-jedrni procesor Intel Xeon D s 16 GB DDR4 ECC RDIMM pomnilnikom, ki je razširljiv do 128 GB. Vrhunska strojna oprema prinaša visoko zmogljivost in veliko mrežno prepustnost, tudi ob opravljanju večjega števila nalog hkrati in gostovanju večjega števila virtualnih naprav. Štirje gigabitni mrežni priključki omogočajo preprosto plug-and-play integracijo v obstoječa omrežja, ki temeljijo na razširjenih RJ45 priključkih, kar zagotavlja neprekinjeno dosegljivost omrežja. Z dvema vgrajenima 10GBase-T mrežnima vmesnikoma, ki podpirata dodatno priključitev 10GbE / 25GbE / 40GbE mrežnih kartic, lahko zahtevnejšim programom zagotovite potrebno pasovno širino za prenos velikih količin podatkov.

"Pogost izziv pri postavljanju RAID polja na diskih SSD je preprečevanje okvare več diskov hkrati," je izjavil Vic Hsu, izvršni direktor v podjetju Synology Inc. "Synologyeva rešitev RAID F1 je zasnovana prav za preprečevanje te težave. S posebnim algoritmom za razporejanje opravil med diske SSD, RAID F1 izboljšuje odpornost celotnega hrambenega polja pred okvarami in zagotavlja varnost podatkov."

"Podjetja potrebujejo rešitev za hrambo podatkov, ki je zanesljiva in preprosta za uporabo, obenem pa ponuja takojšen dostop do najbolj kritičnih podatkov," je pojasnil Ran Senderovitz, podpredsednik in generalni direktor Intelove skupine Wireless Consumer and Commercial Infrastructure. "Družina procesorjev Intel Xeon D prinaša izjemno učinkovitost, zmogljivost in I/O možnosti, ki omogočajo trdno osnovo za rešitve za hrambo podatkov."

FS2017poganja DSM, Synologyjev nagrajeni operacijski sistem za strežnike NAS, z vgrajenim programom Snapshot Replication (pogoj je BTRFS), ki ustvari do 65.000 varnostnih kopij na zunanje strežnike. Vsebuje tudi rešitve za virtualizacijo, ki vključuje VMware, Citrix, Hyper-V in OpenStack integracijo. S podporo za Windows ACL, Windows AD in LDAP integracijo, predstavlja FS2017 izjemno zmogljivo rešitev NAS za katerokoli večje podjetje.

Za več informacij obiščite https://www.synology.com/products/FS2017.

Intel in Xeon sta blagovni znamki v lasti podjetja Intel Corporation ali njenih podružnic v ZDA in/ali drugih državah.

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si