O-STA

Z odprtjem nove dm prodajalne podprli športno udejstvovanje mladih in otrok v Logatcu

Vsem, ki so se minuli četrtek ustavili v novi dm prodajalni na Cesti talcev 12 v Logatcu, zares ni bilo dolgčas. Poleg številnih izdelkov po VEDNOUGODNIH cenah so na dan otvoritve lahko izkoristili posebne ugodnosti. Predstavnice nežnejšega spola so se razvajale z brezplačnim ličenjem in manikuro z izdelki trend IT UP, najmlajši so uživali v izdelovanju figur iz balonov, nekateri so si poslikali obraz, vsi pa so se razigrano sladkali z okusnimi dmBio palačinkami. Vse obiskovalce so čakala tudi mala presenečenja na kolesu sreče in dodatni popusti.

Podjetje dm spodbuja zdrav življenjski slog in športno udejstvovanje vseh generacij. Na dan otvoritve svoje nove prodajalne so zato v svoje vrste povabili tudi ekipo mladinskega športno-kulturnega društva Dlan na Dlan iz Logatca, ki je najmlajšim odkrivala svet zdravja in športne aktivnosti.

Dobrodelna otvoritev - donacija za zdrav življenjski slog in športno aktivnost

Otvoritve niso zaznamovali le ugodni nakupi in zabavne aktivnosti, temveč tudi dobrodelnost - skupaj drug za drugega. Donacijo v višini 2.036,12€, ki predstavlja celoten izkupiček nakupov med 17. in 18. uro, so tokrat namenili delovanju lokalnega mladinskega športno-kulturnega društva Dlan na dlan iz Logatca. Društvo bo tudi letos med 26. junijem in 31. avgustom izpeljalo Poletno šolo - varstvo otrok v času šolskih počitnic. Vsak delovni dan med 7. in 17. uro otroke čaka varna, poučna in aktivna zabava s strokovno usposobljeno ekipo animatorjev društva. Poleg redne in zdrave prehrane v Poletni šoli velik poudarek dajejo športnemu udejstvovanju otrok. Zato se je podjetje dm odločilo za razvoj lokalne skupnosti in donacijo namenilo prav njim. V novi dm prodajalni jo je prevzela vodja programov v društvu Dlan na Dlan Saša Kern: "Ekipa Dlan na Dlan je z veseljem sodelovala ob otvoritvi dm poslovalnice v Logatcu, saj smo najmlajšim lahko ponudili aktivno preživljanje časa, medtem ko so starši odšli po nakupih. Naš slogan se namreč glasi: Aktiven dan z Dlan na Dlan. Podjetju dm bi se radi zahvalili za povabilo k sodelovanju."

Ne pozabite, da vas odslej pester izbor izdelkov za ličenje in nego telesa, za zdrav življenjski slog in za vaše najmlajše čaka tudi v novi dm prodajalni v Logatcu. Do četrtka, 15. junija, lahko izbirate med več kot 100 izdelki 1+1 gratis. Nakupujte brez stresa in z užitkom!