O-STA

Dr. Veronika Podgoršek bo v Europarku razkrila poti do srečnega partnerstva

Dr. Veroniko Podgoršek smo nedavno spremljali kot žirantko Europarkove sanjske poroke, kjer je s širokim znanjem in občutkom za ljudi pomagala pri izbiri sanjskega para. Ob tem pa je s svojimi dojemanjem odnosov in življenjskimi nasveti navdihnila veliko ljudi.

Prisluhnite poti do srečnejših odnosov

V četrtek, 22. junija, ob 18. uri, se dr. Veronika Podgoršek v Europark vrača v drugačni vlogi. Skozi pogovor, ki ga bo vodila Urška Kaloper, bo predstavila svojo novo knjigo Ljubezen na terapiji: vodnik do srečnega partnerstva. Pogovor bo potekal na osrednjem prireditvenem prostoru Europarka in obeta preplet strokovnih spoznanj in življenjskih nasvetov, ki nas vodijo v izpolnjujoč odnos s sabo in drugimi ljudmi.

Ljubezen na terapiji

Dr. Veronika Podgoršek se v svoji novi knjigi strokovno, hkrati pa izjemno poljudno loteva najrazličnejših vidikov odnosov s poudarkom na partnerstvu. V knjigi mojstrsko prepleta teoretska spoznanja in izkušnje iz svoje bogate terapevtske prakse. Analizo odnosov in nasvete za srečno partnerstvo pa spretno dopolnjuje s primeri iz resničnega življenja, s čimer omogoča lažjo samorefleksijo posameznika.

Po pogovoru bo avtorica podpisovala knjige, ki jih boste lahko kupili tudi na prireditvenem prostoru.