O-STA

SURS novica: Dan državnosti (25. 6. 2017)

Spoštovani,

SURS je ob dnevu državnosti pripravil posebno objavo:

Slovenija od 1991 do danes
Dan državnosti (25. 6. 2017)
-----------------------------------------------
Povzetek:
Ob dnevu državnosti, 25. juniju, smo pripravili daljšo priložnostno objavo, in ta je na voljo v priponki. Tukaj predstavljamo nekaj poudarkov.

Povezava do celotne vsebine novice:
http://www.stat.si/StatWeb/News/Index/6763

Veseli bomo, če boste predstavljene podatke uporabili v katerem od svojih prispevkov.
Sestavni del posebne objave je tudi interaktivna infografika, ki jo lahko uporabite v svojih prispevkih ali delite na družbenih omrežjih.
Kodo za vstavitev dobite, če v novici pod interaktivno infografiko pritisnete na gumb "Deli". V primeru, da bi potrebovali pomoč, nam lahko pišete na pr.surs@gov.si in z veseljem vam bomo pomagali.© Statistični urad Republike Slovenije
Uporaba in objava podatkov dovoljeni le z navedbo vira.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Obstoječe elektronsko sporočilo in vse morebitne priloge predstavljajo poslovno skrivnost in so namenjene izključno naslovniku. Kakršnokoli razkrivanje, distribucija ali kopiranje vsebine sporočila je izrecno prepovedano. Če ste sporočilo prejeli pomotoma, vas prosimo, da o tem obvestite pošiljatelja, sporočilo pa takoj uničite. Najnovejši statistični podatki so na voljo na www.stat.si.

This email and any attachments are confidential and intended solely for the use of the individual or entity to whom they are addressed. It is strictly forbidden to disclose, distribute or copy the content of this message. If you have received this email in error, please notify the sender by replying to this email and then delete it from your system. The latest statistical data are available at http://www.stat.si/StatWeb/en/home.