O-STA

Ljubezen na terapiji v Europarku

Žirantka Europarkove sanjske poroke, psihoterapevtka dr. Veronika Podgoršek, je poskrbela za kakovostno poletno branje. Njena nova knjiga Ljubezen na terapiji: vodnik do srečnega partnerstva obeta mnogo življenjskih nasvetov za tiste, ki želijo biti v svojih odnosih srečni, srečnejši ali pa srečo negovati tudi v prihodnje. Včeraj, 22. junija, je avtorica skozi pogovor z Urško Kaloper v Europarku predstavila knjigo in obiskovalcem tudi v živo pokazala nekaj poti do boljših in kvalitetnejših odnosov.

"Ko postanemo starši, ne smemo pozabiti na partnerstvo."

Dr. Veronika Podgoršek je navdih in vsebine za knjigo črpala iz dolgoletne terapevtske prakse.

V knjigi tako najdemo raznolike teme povezane s parterskimi odnosi, ki zaobjamejo vse od zaljubljenosti, ljubezni, intimnosti, pa vse do otrok, družinskih financ, izgube in afer. Kot nasvet, da v odnosu energija ne pojenja, pravi: "V odnosu je izredno pomembno, da ne postanemo drug drugemu samoumevni. Pomembna sta tako zvok kot slika, povedati in delati. Paziti moramo drug na drugega oziroma delati v dobro drug drugega. In tudi, ko pridejo otroci in postanemo starši ne smemo pozabiti na partnerstvo."

Ljubezen na terapiji

Dr. Veronika Podgoršek se v svoji novi knjigi strokovno, hkrati pa izjemno poljudno loteva najrazličnejših vidikov odnosov s poudarkom na partnerstvu. V knjigi mojstrsko prepleta teoretska spoznanja in izkušnje iz svoje bogate terapevtske prakse. Analizo odnosov in nasvete za srečno partnerstvo pa spretno dopolnjuje s primeri iz resničnega življenja, s čimer omogoča lažjo samorefleksijo posameznika. Knjiga je obvezno čtivo za vse, ki se radi poglabljajo v globine svoje duše in so zavezani k osebni rasti.