O-STA

REAL security d.o.o. je podpisal distribucijsko pogodbo s ponudnikom naprednih požarnih pregrad in perimetričnih varnostnih rešitev Hillstone Network

7.7.2017 -Hillstone Networks, ponudnik naprednih požarnih pregrad in drugih inovativnih varnostnih rešitev za zagotavljanje odpornosti pred najnaprednejšimi grožnjami, ter podjetje REAL security d.o.o. iz Maribora,

objavljata novico o podpisu distribucijske pogodbe.

Slovenija (junij 2017) - REAL security d.o.o., mednarodno distribucijsko podjetje rešitev kibernetske varnosti ter zanesljivega obratovanja informacijskih sistemov, s sedežem v Mariboru, je v prvem delu leta 2017 podpisalo distribucijsko pogodbo s podjetjem Hillstone Networks, ponudnikov naprednih rešitev predvsem za večplastno zaščito računalniških omrežij pred zunanjimi grožnjami.

Pod pojem perimetrične rešitve uvrščamo požarne pregrade in vse druge varnostne rešitve, ki stojijo na meji med računalniškim omrežjem podjetja in zunanjimi omrežji, ki niso pod nadzorom in v lasti podjetja, to je običajno internet, lahko pa tudi kako drugače neposredno povezana omrežja. Ob požarnih pregradah so to lahko tudi na primer varne prehodne točke za splet ali elektronsko pošto, proxy posredniki za različne protokole, ter drugo. Hillstone je predvsem ponudnik naprednih požarnih pregrad NGFW in še nekaj drugih rešitev kot so sistem za preprečevanje vdorov IPS, napredno sandboxing okolje v oblaku, rešitev za detekcijo vdorov v strežnike, CloudHive in CloudEdge za zaščito samih strežniških oblakov oz. dostopa do njih, ter centralno upravljanje in varnostno analitiko ter revizijo. Požarne pregrade Hillstone vključujejo vse funkcionalnosti naprednih požarnih pregrad, ob osnovnih mrežnih funkcionalnosti in osnovnih storitev požarnih pregrad tudi takih, ki so v celostnih rešitvah tipa UTM, na primer IPS, Anti-Virus, Attack Defense, URL Filtering, Application control, Cloud-Sandbox, QoS, Endpoint Identification, Wireless, User & Device Identity, idr.

Vzpostavitev novega partnerstva in hkrati tudi takojšnji pričetek trženja rešitev podjetja Hillstone, ki s svojimi izdelki za perimetrično zaščito računalniških omrežij strateško dopolnjuje perimetrične rešitve, ki jih REAL security že ima v svoji ponudbi, na primer Forcepoint NGFW, ter rešitve nekaterih drugih podjetij, katere tudi zastopa REAL security d.o.o., kot so na primer McAfee, FireEye, Cybonet in Avecto, in seveda tudi rešitve ostalih večjih podjetij v ponudbi kot so HPE, Riverbed, Centrify, Checkmarx, Guidance Software. REAL security d.o.o. bo izdelke podjetja Observe IT ponudil preko že vzpostavljene mreže poslovnih partnerjev ter tudi aktivno sodeloval pri promoviranju in uvajanju novih tehnologij in znanj na trgu regije Adriatik, v Sloveniji in okoliških državah naše regije kot so Hrvaška, BiH, Srbija, Makedonija, Kosovo, Črne Gora, Albanija. Pogodba odpira nove možnosti širitve za REAL security d.o.o., saj bo lahko ta ponudil širšemu trgu regije Adriatik nove prepotrebne rešitve za napredno zaščito celotnih informacijskih okolij, ki bodo veliko bolje lahko bolj ustrezno zaščitena na perimetru, ne glede na velikost in tudi za finančne manj 'svobodna' podjetja. Le dovolj varno informacijsko omrežje lahko zagotavlja delovno okolje za uspešno podjetje in produktivnost zaposlenega osebja. Hillstone Networks se je v prvem delu leta predstavil strokovnjakom iz podjetja REAL security d.o.o., javnosti pa so se predstavili na konferenci RISK 2017, ki je bila marca v Laškem.

REAL security: "Zaradi stalno spreminjajočih se kibernetskih groženj se nikakor ne moremo nanašati več samo na tradicionalno tehnologijo perimetrične zaščite omrežij, prav tako ne samo na ponudnike najboljših a hkrati le največjih in najdražjih rešitev. Če hočemo dvigniti globalni nivo informacijske varnosti, potem morajo biti enako kvalitetno zaščitena tako največja in najuspešnejša podjetja, ki si lahko privoščijo drage investicije v varnostne rešitve in za upravljanje le-teh specializirane ekipe, kot tudi srednje velika ali manjša podjetja, ki enostavno nimajo na razpolago toliko sredstev. Za oboje moramo ponuditi rešitve z enakim razponom enako kvalitetnih funkcionalnosti. Hillstone Networks nam bo tukaj v veliko pomoč, saj lahko z svojo paleto, ki se razprostira od korporacijskih rešitev, do enako kvalitetnih rešitev za manjša podjetja, odlično dopolnjuje našo obstoječo ponudbo."

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do originalne novice:

http://www.hillstonenet.com/about-us/press-releases/

### ### ###

O podjetju Hillstone Networks

Leta 2006 je skupina strokovnjakov iz uglednih podjetij, kot so Netscreen, Cisco ter Juniper premlevala neučinkovitost tradicionalnih perimetričnih varnostnih rešitev, nakar so se odločili ustanoviti novo podjetje - Hillstone Networks. Podjetje s sedežem v Beijingu in v Kaliforniji ter pisarnami v Evropi, Združenih Arabskih Emiratih in Singapurju ima danes več kot 14.000 korporativnih strank. Tako majhne kot velike stranke s seznama Fortune 500 in iz različnih proizvodnih, storitvenih ali vladnih ustanov se zanašajo na zanesljive perimetrične rešitve podjetja Hillstone, v veliki meri na različne modle zmogljivih naprednih požarnih pregrad za zaščito omrežij pred tradicionalnimi in naprednimi APT napadi, vdori in posledično škodo. Napredne požarne pregrade (NGFW) lahko učinkovito ščitijo tako majhna omrežja kot velike podatkovne centre, okolja v strežniških oblakih in vse nivoje rešitev vključujoč do navideznih strojev.

Požarne pregrade Hillstone vključujejo vse funkcionalnosti naprednih požarnih pregrad, ki jih je preveč da bi jih našteli, ob tem lahko v ponudbi zasledimo še rešitve kot so sistem za preprečevanje vdorov IPS, napredno sandboxing okolje v oblaku, rešitev za detekcijo vdorov v strežnike, CloudHive in CloudEdge za zaščito samih strežniških oblakov oz. dostopa do njih, ter centralno upravljanje in varnostno analitiko ter revizijo.

Več o Hillstone najdete na spletnih straneh: http://www.hillstonenet.com/

Dodatne informacije:

Denis Flandija, inženir IT varnosti

denis.flandija@real-sec.com

REAL security d.o.o.

Žolgarjeva ulica 17

2000 Maribor

tel.: 02 234 74 74

http://www.real-sec.com

info@real-sec.com