O-STA

Ponudbo v Europarku obogatile 3 nove prodajalne

Avgusta so svoja vrata v Europarku odprle kar tri nove prodajalne in tako še obogatile pestro ponudbo štajerskega nakupovalnega središča. Med več kot 120 skrbno izbranimi prodajalnami in lokali lahko sedaj obiskovalci obiščejo tudi prodajalne Sneakers, Lotique Make Up in Proteini.si.

Sneakers

Na svoj račun so v Europarku prišli ljubitelji lifestyle oblačil in obutve, saj je prodajalna Sneakers raj za vse navdušence nad supergami. Promovira športno-eleganten stil ter razveseljuje vse, ki poleg spremljanja najnovejših modnih smernic veliko dajo tudi na udobje. Prodajalna je založena s številnimi priznanimi svetovnimi znamkami. Tako je na njihovih policah možno najti izdelke Nike, adidas, New Balance, Converse, Jordan Brand, Reebok, Puma, New Era in še mnoge druge.

Lotique Make Up

Dame bo nedvomno razveselila pestrejša ponudba iz sveta lepote. Odprla se je namreč tudi prodajalna Lotique Make Up z velikim naborom ličil in linijo naravnih izdelkov za nego obraza in rok. Za vse obiskovalce bodo poskrbele izkušene svetovalke - vizažistke, ki z veseljem pomagajo pri izbiri iz široke palete izdelkov in barv. Ličila Lotique Make Up odlikuje visoka kakovost po privlačnih cenah.

Proteini.si

Proteini.si so v zadnjih desetih letih postali prepoznaven, zanesljiv in verodostojen naslov za vse, ki iščejo kakovostne prehranske dodatke in športno prehrano po ugodnih cenah. Poslanstvo blagovne znamke Proteini.si je, da postane ambasador zdravega in športnega življenjskega sloga. S svojo ponudbo si želijo biti drugačni od drugih in ponuditi največji ter najkakovostnejši izbor izdelkov, v svojih poslovalnicah pa zagotoviti svetovanje na strokovni ravni.

Novosti še ni konec

Europarkova center managerka Simona Mandl je ponosna na prav vsako novo pridobitev: "Vse tri prodajalne so dobrodošla novost v našem nakupovalnem središču, saj smo s tem še popestrili našo ponudbo in sledili trendom povpraševanja naših zvestih kupcev." V Europarku obljubljajo, da novosti in presenečenj še zdaleč ni konec, a naj te za zdaj ostanejo skrivnost.