O-STA

AMC premiera: s 3. sezono bo navdušila serija Fargo

V črni humor zaviti umori, spletke in skrivnosti se vračajo na male ekrane v tretji sezoni antološke serije "Fargo"

Prigode prebivalcev mesteca Fargo v zamrznjeni Minnesoti se 12. oktobra 2017 vračajo na naše zaslone, kjer nam bodo družbo delali vsak četrtek ob 22. uri. Ponovno bomo priča spletkarjenju, skrivnostnemu dogajanju, zločinom ter raznovrstnim težavam, ki pestijo junake AMC-jeve serije "Fargo".

Družinska razmerja in vezi

V tokratni sezoni, ki se dogaja v letu 2010, bomo pobližje spoznali brata Emmita in Raya Stussya. Medtem ko Emmit vidi svoje življenje kot zgodbo o uspehu, saj je srečno poročen lastnik uspešnega podjetja, Rayevo dojemanje sveta okoli sebe ni tako pozitivno. Policist za pogojne izpuste se poleg tega, da živi v bratovi senci, spopada tudi s finančnimi težavami, za katere v veliki meri krivi prav Emmita. Njuno rivalstvo postaja vedno bolj sprevrženo ter od tatvin kmalu preide k umoru, naši osrednji junaki pa se zapletejo v svet mafije ter tekmovalnega igranja bridža.

Vsak karakter s svojo zgodbo

Ewan McGregor tokrat nastopa v obeh glavnih vlogah, saj igra tako uspešnega Emmita kot plešastega in nezadovoljnega Raya. V vlogi Glorie Burgle, načelnice lokalne policijske postaje, se mu je pridružila Carrie Coon, ki je za to vlogo prejela tudi Emmy nominacijo. Mary Elizabeth Winstead igra Rayevo dekle Nikki Swango, bivšo kaznjenko na pogojnem izpustu, ki je hkrati strastna tekmovalka v bridžu; v eni izmed glavnih vlog pa je mogoče zaslediti tudi Davida Thewlisa, ki bo prevzel vlogo skrivnostnega samotarja in kapitalista, zapletenega v spletke z Emmitom.

Serija "Fargo" je po dveh izredno uspešnih sezonah tudi z najnovejšo tretjo dokazala, da si zasluži mesto med kultnimi televizijskimi serijami. S konceptom antološke serije vsako sezono na naše male zaslone pripelje številne nove priznane igralce ter ponudi s črnim humorjem obarvan vpogled v absurdna kriminalna dogajanja izmišljenih prebivalcev Minnesote. Odličnost serije je bila v preteklosti nagrajena tudi z nagradami Emmy in Zlati globus.