O-STA

Synology je predstavil RackStation RS2818RP+

Zmogljiv strežnik NAS z veliko hrambenega prostora, ki je idealen za rastoča podjetja.

Ljubljana, 2. februar 2018 - Korporacija Synology Inc. je predstavila RackStation RS2818RP+, strežnik NAS s 16 režami za diske in višine 3U. Manjšim in srednje velikim podjetjem prinaša velik hrambeni prostor z ugodnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo.

RS2818RP+ je prvi Synologyjev strežnik NAS iz serije Plus, ki je namenjen vgradnji v komunikacijske omare in z višino 3U (diski so nameščeni v tri vrste po višini). RS2818RP+ podpira do 16 diskov s skupno kapaciteto do 192 TB. Z razširitveno enoto RX1217(RP) je hrambeni prostor mogoče kar med delovanjem še dodatno nadgraditi, na skupno kapaciteto do 336 TB.

"Eden od izzivov sodobnih manjših in srednje velikih podjetij je hrambeni prostor za velike količine podatkov, ki je z rastjo podjetja tudi nadgradljiv," je izjavil Jason Fan, produktni vodja pri Synology Inc. "RS2818RP+ ponuja velik prostor za hranjenje podatkov za ugodno ceno. Idealen je za naloge centraliziranega varnostnega kopiranja podatkov, datotečnega strežnika ali za naloge skupnega varnostnega kopiranja podjetij z razpršenmi lokacijami. "

RS2818RP+ je opremljen s štirijedrnim procesorjem Intel Atom C3538 in s 4 GB DDR4 non-ECC UDIMM spominom, ki ga je možno razširiti do 64 GB s 16 GB ECC UDIMM spominskimi moduli. V osnovi ponuja štiri plug-and-play Gigabit Ethernet LAN vhode, ki jih je možno razširiti z zmogljivejšimi 10GbE NIC vmesniki, ki zagotavljajo preko 1.400 MBps sekvenčnega pretoka za branje podatkov in 26.000 IOPS (naključnega zapisovanja).

RS2818RP+ je na voljo tudi s Synologyjevim razširjenim jamstvom (EW202), ki je na voljo v izbranih regijah (tudi v Sloveniji) in ponuja do 5-letno garancijo za strojno opremo.

Strežnik RS2818RP+ poganja DiskStation Manager, napreden in intuitiven operacijski sistem za strežnike NAS Synology, ki ponuja bogato paleto zmogljivih programov za povečanje učinkovitosti in produktivnosti uporabnikov. Synology je prejel tudi številne medijske nagrade. Med drugim se ponaša z najvišjimi ocenami v deseti raziskavi TechTarget Quality Awards survey, ki jih je prejel za sisteme NAS srednjega razreda in z izborom PCMag Readers' Choice Award, ki jo je prejel že sedmo leto zapored.

Za več informacij o RS2818RP+, obiščite https://www.synology.com/products/RS2818RP+

###

O podjetju Synology Inc.

Synology je predan izkoriščanju prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij in tako odločen omogočiti podjetjem in domačim uporabnikom zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s podjetjem Synology že od leta 2009 ter skrbi za distribucijo, promocijo in tehnično podporo Synology NAS strežnikov v Sloveniji. Poleg tega pa je Xenon forte dolgoletni partner podjetja Kyocera Document Solutions, ki je proizvajalec tiskalniških naprav in ponudnik rešitev za upravljanje z dokumenti. Xenon forte s Kyocero sodeluje že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.
Ciril Kraševec, direktor
Leskoškova 11, 1000 Ljubljana
Tel.: (01) 5484 800
Faks: (01) 5484 819
E-pošta: ciril@xenon-forte.si
Spletna stran: www.xenon-forte.si