O-STA

Kripto platforma Zloadr zagnala novo računalo za valute

LONDON - (BUSINESS WIRE) - Zloadr, ena vodilnih svetovnih platform za obveščanje o kriptovalutah, je napovedala zagon novega spletnega računala za preračunavanje kriptovalut in tako povečala svoj nabor digitalnih orodij. Računalo deluje kot avtomatični pretvornik svetovnih valut in kriptovalut ter uporabnikom platforme omogoča hitro in enostavno preračunavanje velikega števila navadnih svetovnih valut, ki jih izdajajo države, v vrednosti različnih kriptovalut in obratno. Računalo naj bi konkuriralo obstoječim spletnih orodjem za preračunavanje valut.

Prve statistike kažejo, da je trenutno bitcoin (BTC) med najbolj pogosto preračunavanimi kriptovalutami, kar je v skladu z njegovim položajem na vrhu lestvice tržne kapitalizacije. Kaže, da je bitcoin poleg ameriškega dolarja (USD) in britanskega funta (GBP) valuta, na katero uporabniki najpogosteje pomislijo. Med uporabniki je priljubljen tudi ethereum (ETH), po tržni kapitalizaciji druga najvišje uvrščena kriptovaluta.

Zloadrjevo novo računalo za valute je eno najbolj celostnih spletnih pretvornikov, ki jih imajo danes na voljo uporabniki spleta, saj ne preračunava le navadnih valut od afganistanskega afgana (AFN) do zimbabvejskega dolarja (ZWL), ampak vključuje tudi kriptovalute, kot so bitcoin, litecoin (LTC), ethereum, ethereum classic (ETC), ripple (XRP) in dash (DASH). Zloadr, ki je bil ustanovljen leta 2015, je lani pred polnim zagonom platforme izvedel prvo ponudbo kriptokovancev (ICO).

Platforma Zloadr je zagnala orodje za preračunavanje valut, potem ko se je pred kratkim razširila na mednarodne trge. Orodje je le zadnje v dolgi vrsti zanimivih novosti. Po partnerstvu s časnikom Guardian v Nigeriji in po zagonu novega projekta za pametne pogodbe DocTailor je Zloadr pred kratkim napovedal, da bo kmalu ponovno zagnal nekatere funkcije svoje spletne strani v več jezikih, vključno s španščino, nemščino, portugalščino, kitajščino, japonščino, indonezijščino in ruščino.

V obdobju, ko se zanimanje za kriptovalute in tehnologijo verižnih blokov širi tudi izven glavnih trgov, kot sta Združeno kraljestvo in ZDA, Zloadr kaže veliko zmožnost ohranjanja ne le svojega pomena, ampak tudi zavezanosti svoji bazi mednarodnih uporabnikov, saj jim ponuja velik izbor večjezičnih spletnih orodij in novo računalo za preračunavanje valut in kriptovaut. Uporabniki Zloadrja naj bi imeli možnost uporabe več jezikov tako pri uporabi računala za valute kot pri uporabi ICO-koledarja in tržne kapitalizacije kriptovalut v realnem času.

O Zloadrju

Zloadr je prva viralna digitalna platforma za novice o tehnologiji verižnih blokov, ki jo upravljajo poznavalci. Zloadr objavlja vsebine in povečuje prihodke za ustvarjalce vsebin po celem svetu.

Originalno sporočilo na http://www.businesswire.com/news/home/20180201006029/en/

Kontakt

Zloadr Limited
Dominic Brown
+44 7951 811 718
poslovodni direktor
dominic@zloadr.com

Vir: Zloadr