O-STA

Kripto platforma Zloadr povečuje globalno dostopnost z novimi jezikovnimi možnostmi

LONDON - (BUSINESS WIRE) - Vodilna svetovna platforma za obveščanje o kriptovalutah Zloadr je napovedala, da bo v bližnji prihodnosti zagnala nekaj svojih najpriljubljenejših vsebin in spletnih orodij v več jezikih. Določeni deli platforme naj bi bili tako na voljo med drugim v španščini, nemščini, portugalščini, francoščini, italijanščini, indonezijščini, ruščini, kitajščini in japonščini, s čimer bo skušal Zloadr izboljšati globalno dsotopnost in premagati precejšnji razkorak med informacijami na spletu in mednarodnimi trgovalci.

Novica o Zloadrjevi nenehni zavezanosti k izboljševanju svoje globalne prisotnosti, prepoznavnosti in dostopnosti prihaja v času, ko v svetu zanimanje za kriptovaute in tehnologijo verižnih blokov hitro narašča. To kaže na veliko potrebo, da platforme, kot je Zloadr, razširijo svoje mednarodne storitve in tako zadovoljijo naraščajoče povpraševanje kot tudi potrebe, zahteve in želje naraščajoče baze uporabnikov.

V veliko državah je moč zaznati znake usmerjanja v kripto prihodnost. V Španiji je kriptovaluta dash (DASH) sklenila partnerstvo s platformo za plačilo bitcoinov Bitnovo in tako ponesla kriptovaluto v več kot 10.000 španskih trgovin; na Portugalskem so pred kratkim napovedali, da dobički od kriptovalut ne bodo obdavčeni; v Rusiji je centralna banka predlagala večnacionalo kriptovaluto; na Japonskem kripotvalute hitro postajajo del nacionalne kulture.

V začetni fazi bo Zloadr v več jezikih ponudil izbor najbolj priljubljenih spletnih orodij in storitve obveščanja, ki jih mednarodni uporabniki najpogosteje iščejo. Izbor bo vključeval Zloadrjev ICO-koledar, računalo za preračunavanje valut in seznam tržne kapitalizacije kriptovalut. Druge vsebine in orodja v več jezikih naj bi bila dodana v prihodnosti.

Zloadrjeva ekipa je za začetek izbrala tri najbolj koristna in uporabna spletna orodja. ICO-koledar ponuja seznam preteklih, sedanjih in prihodnjih začetnih ponudb kriptokovancev, računalo za valute pa preračunava vrednosti različnih kriptovalut, kar je v pomoč uporabnikom pri določanju najugodnejšega trenutka za nakup ali prodajo. Seznam tržne kapitalizacije valut pa jasno prikaže tržno kapitalizacijo vseh žetonov in kovancev v obtoku, s čimer nudi celosten pregled stanja na trgu.

Zagon večjezične ponudbe je le zadnja v vrsti novosti, ki jih je Zloadrjeva ekipa napovedala od začetka leta. Pred le nekaj tedni je Zloadr napovedal partnerstvo s časnikom Guardian v Nigeriji, kar bo časopisu omogočilo širitev poročanja o kriptovalutah. Najzanimivejša napoved pa je bila morda napoved novega projekta ustanovitelja Zloadrja: platforma DocTailor za pametne pogodbe.

Ekipa Zloadrja se je zavezala, da bo našla nove načine spodbujanja široke uporabe tehnologije verižnih blokov in izpostavila dobre strani kriptovalut. Tako bo tudi platforma Zloadr ostala eden vodilnih virov za informacije o kriptovalutah in uporabnikom nudila tekoče novice, najnovejšo tržno kapitalizacijo in digitalno podporo trgovalcem, vključno z večjezičnim ICO Koledarjem in orodjem Kalkulator.

O Zloadrju

Zloadr je prva viralna digitalna platforma za novice o tehnologiji verižnih blokov, ki jo upravljajo poznavalci. Zloadr objavlja vsebine in povečuje prihodke za ustvarjalce vsebin po celem svetu.

Originalno sporočilo na http://www.businesswire.com/news/home/20180201006035/en/

Contacts

Zloadr Limited
Dominic Brown, +44 7951 811 718
poslovodni direktor
dominic@zloadr.com

Vir: Zloadr Limited