O-STA

Vrhunec ustvarjalnosti v europarku

Nakupovalno središče Europark bo že šestič na stežaj odprlo vrata vsem umetnikom in ljubiteljem ustvarjanja. Od ponedeljka, 12. marca, do sobote, 17. marca 2018, bo namreč potekal 6. Europarkov kreativni teden z Artom, ki je odlična priložnost za širjenje vašega ustvarjalnega znanja in prijetno druženje.

Največji ustvarjalni dogodek v Sloveniji bo pod vodstvom priznanih domačih in tujih umetnikov ponudil številne navdihujoče delavnice. Predstavili vam bodo najnovejše trende in atraktivne tehnike, s katerimi lahko iz raznovrstnih materialov izdelate unikatne kose nakita, ustvarite čudovite voščilnice za različne priložnosti, lahko se naučite izdelati mozaik, uporabljati inovativno tehniko scrapbooking ali ustvarite marsikatere druge edinstvene izdelke. Europarkov kreativni teden z Artom, na katerem se bodo prepletale modnost, ustvarjalnost in sodobnost, je namenjen tako popolnim začetnikom kot tudi izkušenim umetnikom ter strokovnjakom iz vse Slovenije in bližnjih držav. Delavnice so plačljive, prijavite pa se lahko na spletni strani www.bead.si.

Tudi letošnji Europarkov kreativni teden z Artom bo odlična priložnost, da obnovite in nadgradite svoje ustvarjalno znanje ter se v prijetnem in sproščenem vzdušju družite s priznanimi ustvarjalci ter drugimi udeleženci.