O-STA

S Pozdravom pomladi se je v Kobilarni Lipica začel pomladanski niz predstav Zgodba o Lipici

"ČUDOVITA IZKUŠNJA, PRELEPI LIPICANCI"

"Super. Čustveno. Lepo, svobodno." "Užival sem vsak trenutek predstave." "Čudovita izkušnja, prelepi konji." "Pridemo še". S takimi navdušenimi vtisi so obiskovalci Kobilarne Lipica pospremili Pozdrav pomladi in predstavo Zgodba o Lipici, na kateri je v nedeljo kot posebni gost nastopil izjemni vokalist Luka Sešek.

Pripeljal se je s kočijo in s svojim glasom pritegnil tudi bele lipicanske kobile, ki so s svojo gracioznostjo poskrbele za prav poseben zaključek predstave, v kateri nastopa več kot 40 čudovitih belih lipicancev. Za obiskovalce so obenem pripravili predstavitve sedlanja in kovanja konj, delavnice s poniji in ustvarjalne delavnice. Otrokom sta bila namenjena tudi lutkovna predstava in jahanje ponijev, medtem ko so po lipiškem posestvu potekali vodeni ogledi in vožnje s kočijo.

Prijetna družinska doživetja vabijo na zeleno lipiško posestvo tudi v prihodnjih dneh. V nedeljo se je začel pomladanski niz predstav Zgodba o Lipici. Predstavo z lipicanci si lahko obiskovalci marca in aprila ogledajo vsako nedeljo ob 15. uri, maja vsak torek, petek in nedeljo ob 15. uri, od junija do konca avgusta pa tudi ob petkih.