O-STA

IZI sporočilo: nova IZI ponudba, mobilna aplikacija in osvežena podoba za še bolj enostavno, prijazno in cenovno ugodno komunikacijo

Ljubljana, 23. maja - Blagovna znamka IZI z osveženo podobo, mobilno aplikacijo Moj IZI in novimi paketi IZI Vračilo postaja uporabnikom še prijaznejša ter zanje še enostavnejša in dostopnejša. Z mobilno aplikacijo Moj IZI lahko uporabniki odslej kadarkoli enostavno polnijo svoj IZI račun ali preverijo dobroimetje, ob tem pa hkrati tudi kadarkoli preklopijo na enega izmed novih paketov. Paketi IZI Vračilo prinašajo novost v ponudbi predplačniških paketov mobilnih storitev v Sloveniji, saj IZI uporabnikom neporabljene količine prenosa podatkov konec meseca ne zapadejo, temveč se pretvorijo v dobroimetje na IZI računu, in sicer tako, da za en cel neporabljeni gigabajt uporabnik na IZI račun prejme en evro. V IZI ponudbi ostajajo tudi obstoječi najbolj priljubljeni paketi, z junijem pa podvojene količine mobilnih storitev postajajo del redne ponudbe paketov IZI Mesec.

IZI torej ne komplicira ter ne izgublja ne časa ne gigabajtov. Zato na kratko le nekaj ključnih poudarkov:

1. Podoba blagovne znamke IZI je osvežena, ohranja pa velik nasmeh in tople barve. Ime IZI je poenostavljeno, pisava zaokrožena, da je bolj prijazna in dinamična. Podoba prikazuje prijateljsko in prijazno znamko, ki so ji pomembni odnosi.

2. Novost v ponudbi so paketi IZI Vračilo A, B in C, in sicer za 8, 11 ali 14 evrov. Vsi trije paketi vključujejo neomejene klice v omrežju Telekoma Slovenije in 3000 enot (za SMS/MMS ali klice v druga omrežja in med gostovanjem v državah EU-tarife), razlikujejo pa se po količini prenosa podatkov. Paket A za 8 evrov vključuje 1 GB, paket B za 11 evrov 4 GB, paket C za 14 evrov pa 7 GB prenosa podatkov. V primeru, da uporabnik v posameznem mesecu ne porabi vseh zakupljenih gigabajtov, za vsak cel neporabljeni gigabajt konec meseca na IZI račun prejme vrnjen en evro.

3. Z mobilno aplikacijo Moj IZI uporabniki hitro in enostavno upravljajo s svojim IZI računom, naložijo in preverijo dobroimetje ali spremenijo paket. Aplikacija je trenutno na voljo na mobitelih z operacijskim sistemom Android (http://ts.si/MojIZI), v kratkem bo na voljo tudi za operacijski sistem iOS.

4. V IZI ponudbi ostajajo najpopularnejši paketi: IZI Doma, IZI Brez meja in IZI Mesec (S, M, L). V slednjih bodo uporabnikom od 1. junija dalje dvojne količine na voljo kot del redne ponudbe. Tako bo IZI Mesec S vključeval 3000 enot za 6,90 evra, IZI Mesec M 4000 enot za 8,90 evra in IZI Mesec L 6000 enot za 11,90 evra.

5. Vse zakupljene enote so uporabnikom IZI na voljo tudi v državah z EU-tarifo.

"IZI še naprej ostaja enostavna in uporabnikom prijazna blagovna znamka, ki smo ji v Telekomu Slovenije osvežili podobo in dali nov zagon, na trgu pa bo tudi v prihodnje nastopala samostojno. IZI gradi na visokem zadovoljstvu uporabnikov, ki se jim prilagaja na vseh ravneh življenjskega stila. Je prava izbira za dinamične in praktične uporabnike, ki cenijo enostavno uporabnost in dostopnost po ugodni ceni, brez komplikacij in izgube časa," pravi Samo Ošina, direktor strateške poslovne enote Množični trg v Telekomu Slovenije.

Več o ponudbi IZI tudi na www.izi.si.

Dodatne informacije: Telekom Slovenije, pr@telekom.si, 01 2341 118