O-STA

Pirate bodo podprli Evropski zeleni!


Spoštovane novinarke in novinarji,

Pošiljamo posebno dopolnilo obvestila o dogodku na dan jutri, 29. maja v Kreativnem centru Poligon (Tobačna ulica 5, Ljubljana) kjer bomo Pirati predstavili nosilce volilnih list, ki bodo na državnozborskih volitvah zastopali Piratske barve.

Obvestimo vas lahko, da se bo dogodka udeležila tudi generalna sekretarka Evropske zelene stranke (European Green Party - EGP) Mar Garcia Sanz. Udeležba ene najvidnejših predstavnic evropskih zelenih je posledica močnega političnega angažmaja Piratov, ki dobiva prepoznavo in priznanje tudi na evropski ravni.
Generalna sekretarka konfederacije evropskih zelenih bo na tiskovni konferenci podprla listo Piratov na prihajajočih državnozborskih volitvah 3.6. Z ga. Garcia-Sanz bo tudi Vesna Jusup, koordinatorka strank članic konfederacije zelenih strank Evrope.
Posebej poudarjamo, da je treba snemanje izjav in intervjujev za ga. Garcia Sanz prej napovedati, saj ima gospa generalna sekretarka izjemno definiran urnik. Zaprosila za dodatno snemanje oziroma intervjujanje poleg snemanja osnovne izjave na konferenci, prosimo pošljite na naš email danes do 22. ure.

Dogodek bo potekal v glavni avli Kreativnega centra Poligon od 9.00 ure do 11.00 ure, novinarska konferenca, na katero vas toplo vabimo, pa se začne ob 12.00.

Predstavitev boste lahko posneli in Piratskim nosilcem volilnih list zastavili vprašanja, vezana na volitve, Piratski volilni program in teme, za katere menite, da so ključne pri letošnjih Državnozborskih volitvah.

Toplo vabljeni!