O-STA

Ivanti je na RSA konferenci prejel tri Cyber Defense Magazine priznanja InfoSec 2018

29.5.2018
Ivanti, vodilni ponudnik rešitev za centralno upravljanje, varovanje in nadzor informacijske infrastrukture, procesov in strežniških oblakov, ki ga v Sloveniji uradno zastopa podjetje REAL security d.o.o.,

CISO of the year - Vulnerability Management category - Identity and Access Management

Podjetje Ivanti je med več kot 3000 sodelujočimi podjetji iz vsega sveta prejemnik Cyber Defense Magazine (CDM) 2018 InfoSec Awards nazivov vodilnega ponudnika v kategorijah 'CISO of the year' in 'Vulnerability Management', ter prejemnik naziva za najbolj inovativno podjetje v kategoriji 'Identity and Access Management'. Priznanja so se dodeljevala med dogodkom CDM Awards v okviru konference RSA 2018.

Phil Richards, CSO, Ivanti

Richards, ki je bil razglašen za varnostnega vodjo leta, je tokom svoje kariere uspešno zapeljal že več podjetij skozi postopke izpopolnjevanja skladnostnih certifikacij tipa PCI-DSS ter SSAE SOC2. V Ivanti je vodil načrtovanje ocenjevanja tveganj in postopkov za saniranje posledic varnostnih incidentov. Po njegovi zaslugi so pričeli s procesom FedRAMP certifikacije, s čimer je pomagal izboljšati odpornost podjetja na tveganja in izboljšati splošno varnost z poenotenjem procesov in strategij različnih oddelkov.

Phil Richards: "In today's climate of growing cyber risk, it's vital that organizations take a unified view of their security posture to protect users, their systems, and critical IT resources with multiple layers of defense. At Ivanti, we're helping to unify the security process with technologies that span the detection, prevention, and response spectrum so organizations may remain secure. We're honored to be recognized with 2018 InfoSec awards in three categories for our accomplishments."

Ivanti Endpoint Manager ter Ivanti Endpoint Security for Endpoint Manager

Paket teh dveh rešitev je podjetju Ivanti prinesel naziv vodilnega ponudnika kategorije Vulnerability Management. Omogočata nam izolacijo naprav in sanaciji posledic na njih. S centralno upravljalno konzolo in poenotenim delovnim procesom služita kot logična celota za enostavno implementacijo pravilnikov in ukrepov na kombinacije različnih vrst naprav, za večjo varnost in uspešnejšo sanacijo. Več na:

https://www.ivanti.com/products/endpoint-manager.

Ivanti Identity Director

Je najbolj inovativni produkt kategorije Identity and Access Management. Več na:

https://www.ivanti.com/products/identity-director.

O Cyber Defense Magazine

Publikacija ima več kot 1.2 milijona strokovnih bralcev in je pomemben vir najnovejših informacij s področja IT varnosti, predvsem zato, ker jo vodi in vsebine ustvarja skupina neodvisnih, poštenih, in delu strastno predanih profesionalcev informacijske varnosti. Njihova misija je nesebično deljenje najnovejših spoznanj ter strokovnih informacij, zgodb iz resničnega sveta kibernetske varnosti in kriminala, ter ocenjevanje in nagrajevanje najboljših idej, izdelkov ter storitev informacijske varnosti. Elektronska edicija izide enkrat mesečno in je na voljo brezplačno, omejene tiskane izdaje pa delijo na vodilnih konferencah tipa RSA in pošiljajo prejemnikom s plačano naročnino. Več na: http://www.cyberdefensemagazine.com

Pierlugi Paganini, glavni urednik, Cyber Defense Magazine: "With Cybercrime continuing to gain momentum, surpassing global drug crime last year and reaching over $600B in theft and damages, we are proud to see Ivanti as an award-winning innovator, and leader, across three categories, offering a new approach to defeat these criminals."

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do izvorne novice:

https://www.ivanti.com/company/press-releases/2018/ivanti-awarded-three-infosec-awards

### ### ###

O podjetju Ivanti

Ivanti je proizvajalec programskih rešitev za celostno spremljanje in upravljanje informacijske infrastrukture, sistemov, strežniških oblakov, varnosti, storitev, premoženja in procesov. Je eden najbolj izkušenih ponudnikov teh rešitev, saj obstaja že od leta 1985, čeprav je z legalnega vidika to zelo nova poslovna entiteta. Ivanti je namreč uradno nastal 23. januarja 2017 z združitvijo podjetij LANDESK, HEAT Software, Shavlik, Wavelink ter AppSense v enotno organizacijo.

Programska oprema Ivanti, upravlja več kot 250 milijonov namiznih sistemov, strežnikov in prenosnih naprav po vsem svetu, poslovnih strank je več kot 27.000. Namenjena je za nadzor računalnikov z operacijskimi sistemi Windows, Macintosh ter Linux. Najpomembnejše funkcionalnosti v okviru programske opreme Ivanti so odkrivanje in vodenje inventarja sredstev, odkrivanje in razreševanje varnostnih lukenj in pomanjkljivosti, upravljanje distribucije programskih namestitev, upravljanje programskih popravkov in nadgradenj, spremljanje in poročanje o IT skladnosti, vodenje in uveljavljanje varnostnih pravilnikov, upravljanje energijske potrošnje, vodenje oskrbovalne verige, informacijske storitve za kadrovsko službo in še kaj.

Več o podjetju najdete na spletnih straneh: http://www.ivanti.com

Dodatne informacije:

Daniel Bednjički, projektni vodja

daniel.bednjicki@real-sec.com

REAL security d.o.o.

Žolgarjeva ulica 17

2000 Maribor

tel.: 02 234 74 74

http://www.real-sec.com

info@real-sec.com