O-STA

Sporočilo, oddano preko spletnega vmesnika

1.6.2018 - Edge-Core predstavlja novo družino brezžičnih rešitev

Edge-Core Networks, vodilni ponudnik profesionalne jedrne - core - in robne - edge - opreme za ponudnike in uporabnike komunikacijskih omrežij, ki ga zastopa podjetje REAL security d.o.o. iz Maribora,

je predstavil novo celostno ponudbo medsebojno povezanih rešitev s področja brezžičnih omrežij WiFi za velike organizacije, srednje velika in manjša podjetja, ponudnike upravljanih storitev ter tudi za postavljanje omrežja pristopnih točk hot-spots. Ponudba vključuje nadzorno strojno in programsko opremo, notranje in zunanje antene oz. pristopne točke, ter ti. prehodne točke hot-spot. Vključujoč tudi enostavno povezljiva pametna L2 stikala. S platformo Edge-Core dobimo celostno brezžično arhitekturo za vse vrste potreb in okolij. Primer? V živahni metropoli jugovzhodne Azije so postavili urbano brezžično omrežje z več kot 2000 vstopnini točkami in industrijskim stikali. Iz centralnega mesta enostavno upravljano brezžično omrežje zagotavlja turistom in domačinom hiter dostop do socialnih omrežij vključujoč prijavno stran in komercialne portale z dodatnimi storitvami.

· PONUDNIKI TK STORITEV - WiFi off-loading za odpravljanje zastojev v brezžičnih in povezanih omrežjih, za vse tipe in velikosti omrežij.
· MANJŠA IN SREDNJE VELIKA PODJETJA - hitro postavljanje in enostavno upravljanje za večjo poslovno produktivnost podjetja.
· VELIKE ORGANIZACIJE - Varno in zanesljivo brezžično omrežje WLAN s poenotenimi pravilniki za lastne naprave BYOD.
· IZOBRAŽEVALNE USTANOVE - enostavna podpora za lastne naprave BYOD in obogateno napredno učenje v varnem in po potrebah rastočem brezžičnem okolju.
· TURIZEM - za rabo enostavno in hitro brezžično omrežje pomaga do večjega odstotka stalnih gostov, enostavno upravljanje primerno tudi za manjše hotele in zniževanje stroškov.

Ponudba vključuje:

· EWS5207 - brezžični kontroler, 4 GE WAN priključki, 8 LAN priključkov, upravljanje do 1250 pristopnih točk
· EWS5204 - brezžični kontroler, 4 GE WAN priključki, 8 LAN priključkov, upravljanje do 600 pristopnih točk
· ECW5210-L - notranja pristopna točka za montažo na zid ali strop, 3x3 MIMO
· ECW5211-L - notranja pristopna točka za montažo na zid ali strop, 2x2 MU-MIMO Wave-2
· ECW5410-L - notranja pristopna točka za montažo na zid ali strop, 4x4 MIMO Wave-2
· ECWO5210-L - zunanja pristopna točka za montažo na steber, 3x3 MIMO
· ECWO5211-L - zunanja pristopna točka za montažo na zid ali steber, 2x2 MU-MIMO

Avtor / prevod: Robert Lubej

Povezava do originalne novice:

https://www.edge-core.com/news-inquiry.php?cls=1&id=285

### ### ###

O podjetju Edge-core Networks

Edge Core Networks je vodilni ponudnik omrežne opreme vseh nivojev in velikosti, od za mednarodne korporacije primernih rešitev, pa vse do produktov za manjša in srednje velika podjetja. Med njihovimi odjemalci so tako ponudniki kot tudi uporabniki telekomunikacijskih storitev v panogah kot so vladne agencije, izobraževalne ustanove, finančne organizacije, energetska in ekološko usmerjena podjetja, MSO-ji, ISP-ji ter tudi nekoliko manjša komercialna podjetja. Pokrivajo vse hitrosti - 1GbE, 10GbE, 25GbE, 40GbE, 50GbE, ter 100GbE, vse prenosne medije, standarde, in vse vrste lokalnih ali širokopasovnih povezav. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2004 in ima sedež v Hsinchuu na Tajvanu in deluje kot podružnica družbe Accton Technology Corp.

Filozofija edge-core ali od roba do centrale pokriva tako rekoč vse običajne telekomunikacijske potrebe. Podjetje ponuja rešitve za širokopasovna in multimedialna optična, bakrena in brezžična omrežja - Metro Access; jedrna in robna LAN stikala z vso pripadajočo programsko opremo; vse možne dodatke za mrežno opremo; rešitve za nadzor in upravljanje omrežij; rešitve za brezžična omrežja; stikala, ki podpirajo različno programsko opremo za izgradnjo omrežij tipa SDN in NOS; in drugo.

Več podjetju Edge Core Networks: https://www.edge-core.com/

Dodatne informacije:

Daniel Bednjički, produktni vodja

daniel.bednjicki@real-sec.com

REAL security d.o.o.

Žolgarjeva ulica 17

2000 Maribor

tel.: 02 234 74 74

http://www.real-sec.com

info@real-sec.com