O-STA

Zotkini talenti 2018

Jutri, 9. junija 2018, se bodo mladi, ki so na državnih tekmovanjih iz znanj in srečanjih v organizaciji Zveze za tehnično kulturo Slovenije (ZOTKS) v letošnjem šolskem letu dosegli najboljše rezultate, zbrali na prireditvi ZOTKINI TALENTI 2018, kjer bo potekala slovesna razglasitev rezultatov. Prireditev letos poteka pod častnim pokroviteljstvom prof. dr. Józsefa Györkösa, direktorja Javne agencije za raziskovalno dejavnost RS (ARRS).

Vabimo vas, da se jutri, 9. junija 2018,

udeležite slovesne razglasitve najuspešnejših mladih talentov,

ki se začne ob 16.00 uri

s slavnostnim nagovorom prof. dr. Józsefa Györkösa

v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma (Prešernova cesta 10, Ljubljana).

Svečani dogodek ZOTKS organizira v čast najboljšim mladim talentom, ki so se s svojim znanjem, sposobnostmi, z inovativnostjo in ustvarjalnostjo najbolje izkazali v tekočem šolskem letu na državnih tekmovanjih iz znanj z različnih področij in na srečanju mladih raziskovalcev v organizaciji ZOTKS.

Na letošnjo prireditev, ki jo bo vodil Nik Škrlec, je povabljenih več kot 1300 osnovno- in srednješolcev, njihovih staršev, mentorjev in drugih gostov. Med razglasitvijo nagrajencev in podelitvijo priznanj pa bodo za popestritev skrbeli nadarjeni mladi, ki jih je ZOTKS izbrala na za to namenjenem natečaju.

Vabimo vas, da se udeležite prireditve ZOTKINI TALENTI 2018 ter počastite dosežke mladih talentov, katerih rezultati si zaslužijo posebno pozornost.

Pred slavnostnim dogodkom bo od 13.00 do 15.30 ure v Veliki sprejemni dvorani Cankarjevega doma potekala aleja fakultet in organizacij, kjer se bodo predstavile tehniške, naravoslovne in druge fakultete, nekaj podjetij in uspešnih projektov, ki so pri nas in po svetu predstavljali ZOTKS.

Prosimo, da svojo udeležbo na prireditvi v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma potrdite z odgovorom na to e-sporočilo.

Za dodatne informacije smo vam na voljo na spodnjih e-naslovih in telefonskih številkah.

Veselimo se srečanja z vami in vas lepo pozdravljamo!

Zveza za tehnično kulturo Slovenije

Dodatne informacije:
Helena Lesar, Zveza za tehnično kulturo Slovenije, talenti@zotks.si, 041 585 793
Aljoša Seljak, MA marketing, aljosa.seljak@mamarketing.si, 031 660 378

Foto: Nebojša Tejić, STA


MA marketing
Stara cesta 23
Vrhnika 1360
Slovenija