O-STA

Prvo polovico leta ne zaključujemo sede v skednju Škrabčeve domačije, temveč hode na Sv. Ano.

Doživite prelep sončni zahod
v pogledu na Ribniško dolino
v okviru projekta Od vzhoda do vzhoda!
Pridružite se nam v četrtek, 21. junija, na množičnem pohodu na Sv. Ano nad Ribnico in lovite najlepše prizore ob sončnem zahodu. S sproščenim druženjem pričnemo ob 17. uri pred podjetjem Riko Hiše. Da bo doživetje pravo in nepozabno, nas bo v dobro voljo ogrevala Lucija Čirović, pohodniški utrip pa tik pred vzponom, to je ob 18.45, dvigoval The Stroj Machine.

Sprejem za pohodnike bosta ob pogostitvi z ribniškimi specialitetami, osvežitvi z novo gazirano pridobitvijo Zalo z mehurčki in energijski degustaciji Qenergy drinka obogatila tudi Radio 1 in Ribniški pihalni orkester. Več o programu si lahko preberete spodaj.

Betka Šuhel Mikolič množično navdušuje s svojimi pohodniški doživetji. Pred dvema letoma je množično predramila Ljubljano na sončnem vzhodu na Šmarni gori, lani je povzročila pravo jutranjo evforijo na Pohorju. Letošnji prvi poletni dan pa bo zaključila s sončnim zahodom na Sv. Ani. In da ne bo pomote - z najbolj zagrizenimi pa bo hodila in razkrivala čare Ribnice 24 ur. Če želite spremljati njene podvige, obiščite FB profil Od Vzhoda do Vzhoda. Tu boste zvedeli marsikatero podrobnost, tudi tiste ta sočne.
Program
12.00 - 17.00
dan odprtih vrat Škrabčeve domačije

17.00 - 18.30
sproščeno druženje na parkirišču podjetja Riko Hiše
(ogledi podjetja Riko Hiše, Radio 1, Ribniški pihalni orkester, pogostitve)

18.30 - 19.00
pozdravni nagovor letošnje častne gostje Lucije Ćirović,
nastop The Stroj Machine, vzpon

21.00
sončni zahod na Sv. Ani nad Ribnico, množični selfie