O-STA

Hamo & Tribute 2 Love letos nominirani kar v dveh kategorijah

Akademija Zlata piščal je tudi letos pripravila aktualen odsev domače glasbene ustvarjalnosti. Hamo & Tribute 2 love, so bili tokrat nominirani kar v dveh kategorijah. Lansko letno lovoriko Izvajalec leta so uspeli prenesti v nov krog, za češnjo na torti pa je nominacija padla še v kategoriji Album leta, torej aktualni album 3p, ki ga tako kritiki kot publika izpostavljajo kot enega najbolj iskrenih glasbenih izdelkov zadnjih let.

"Veseli nas, da naše delo ne ostane spregledano tudi s strani stroke. Hvala Akademiji za nominacijo in hvala vsem, ki nas poslušate. Obljubimo, da bomo še naprej delali po nareku lubezni." je po podelitvi še povedal Hamo.

Hamo & Tribute 2 Love imajo za seboj dvanajst let dela, vztrajnosti, kreativnega ustvarjanja in tri studijske albume - Dve (2013), Pol (2015) in aktualni 3p (2017), ki so ga predstavili novembra lani. Na albumu so uglasbili potovanje po vseh odtenkih in zablodah lubezni, ki so v blues rockovski embalaži požele odlične kritike, predvsem pa jih na koncertih z njimi prepeva cela Slovenija.

Po odlični lanski sezoni, ki je štela rekordnih 46 koncertov, so tudi letošnje poletje polno zasedeni s koncertiranjem in gostovanji na velikih festivalskih odrih: 22.6. - Festival Lent, Maribor, 23.6. - GorA RockA, Prapetno brdo, 29.6. - BierGarten festival, Ljubljana, 30.6. - Vikend športa in zabave, Žiri, 7.7. - KKŠ SummerBreak, Ravne na Koroškem, 14.7. - Pivo in Cvetje, Laško, 20.7. - Kranfest, Kranj, 4.8. - CASTLE, Kolpa music festival, Fara, Kostel in 18.8. - MotorCity festival, Tolmin.


Videospot za aktualni single "Ona gre" s plošče 3p si lahko ogledate na povezavi (Youtube): https://youtu.be/Qe-ehQlYL5g

WEB: www.tribute2love.si

FB: www.facebook.com/Tribute2Love

YT: www.youtube.com/user/Bluesmiss

Instagram: https://www.instagram.com/tribute2love/

Kontakt: AGENCIJA GIG / pr@gig.si /