O-STA

millionairemansion.co.uk ponuja britanski dvorec v prvem globalnem tekmovanju za luksuzni dom

LONDON -(BUSINESS WIRE) - Na spletni strani millionairemansion.co.uk so zagnali tekmovanje za 2,3 milijona funtov vredno razkošno hišo, v kateri lahko sodelujejo ljudje z različnih koncev sveta, s čimer gre za prvo globalno tekmovanje za luksuzno domovanje. Podeželska vila je v angleškem Devonu, dve uri vožnje od Londona in le 25 minut od čudovite in z zgodovino bogate devonshirske obale.

To sporočilo za javnost vsebuje večpredstavnostne vsebine. Celotno sporočilo si lahko ogledate na https://www.businesswire.com/news/home/20180626005843/en/

PRVA FOTKA V TEKSTU: Milijonarjeva vila je dobitek v prvem globalnem tekmovanju za hišo. (Foto: Business Wire)

Vila ima vso opremo in pohištvo, notranji bazen, telovadnico, golf igrišče s tremi luknjami, okrog štiri hektare pripadajočega zemljišča, garažo za štiri avtomobile in ločeno stanovanje z lastnim vrtom. Dobitek prinaša tudi 50.000 funtov v gotovini, avto znamke Rolls Royce, plačilo davka na nakup nepremičnine nad določeno vrednostjo ter plačilo uslug gospodinje in vrtnarja za leto dni. Zmagovalec lahko v hiši živi, jo oddaja ali proda. Trenutni lastniki mu bodo luksuzno domovanje celo pomagali prodati.

V pritličju vile je dvojni vhod, ki vodi v velik hodnik, dnevno sobo, kuhinjo, jedilnico, knjižnico, delovno sobo, zajtrkovalnico in v bar ter dvojna vrata, ki vodijo naprej na teraso za druženje in območje za žar, stopnice pa nato vodijo naprej v vrt. V kletnih prostorih je vinska klet, gospodinjska soba, sušilnica in sobe za shranjevanje.

V zgornjem nadstropju so štiri velike spalnice s kopalnico. Največja ima tudi dnevni kotiček, oblačilnico in francoska vrata, ki se odpirajo na balkon.

Posestvo je v celoti zavarovano z električnimi ograjami, varnostnimi kamerami in alarmi.

Verjetno je to prvič, da lahko nekdo skoraj iz vsake države po svetu osvoji hišo v globalnem spletnem tekmovanju, na millionairemansion.co.uk.*

Lastnika hiše, ki želita ostati neimenovana, sta zakonca, ki sta začela z ničle, skupaj pa sta v poslu že 45 let. 20 odstotkov denarja od tekmovanja bosta podarila v dobrodelne namene.

Dejala sta: "Strastno si želiva pomagati drugim, saj sva bila deležna pomoči prvega delodajalca, ko sva vstopala v posel. Imava veliko lepih družinskih spominov, ampak zdaj želiva uporabiti hišo, da bi pomagala nekaterim čudovitim humanitarnim organizacijam in da bi nekomu omogočila, da v trenutku postane milijonar. Z veseljem si predstavljava, da se bo nekje na svetu nekdo zbudil kot milijonar, saj je dobil zelo britanski dvorec v enem najlepših delov Anglije."

Poleg Milijonarjeve vile kot glavne nagrade bo podeljenih še devet nagrad v višini 10.000 funtov.

Igralni listek stane 10 funtov, na vsako transakcijo pa se plača še 50 penijev za nakup listka. Za osvojitev nagrade morajo sodelujoči, ki morajo biti stari vsaj 18 let, kupiti listek na millionairemansion.co.uk in uspešno odgovoriti na vprašalnik z več odgovori.

Tekmovanje millionairemansion.co.uk bo trajalo do 30. novembra 2018. Na voljo je največ milijon listkov.

KONEC

Za urednike

*Sodelovati ne morejo prebivalci Severne Irske, držav EU razen Britanije, in držav, katerih zakonodaja jim prepoveduje sodelovanje v takšnih igrah. Veljajo pogoji sodelovanja https://millionairemansion.co.uk/terms-and-conditions/

Tekmovanje organizira družba, ki sta jo ustanovila lastnika, Ogilvie Promotions, https://www.ogilviepromotions.co.uk/ (v Angliji registrirala s številko 11028385). Zmagovalec bo izbran naključno prek računalnikom z uporabo algoritma, izbor pa bo nadzorovala neodvisna pravniška ekipa. Zmagovalci bodo obveščeni v treh dneh po zaključku tekmovanja.

Denar bo šel humanitarnim organizacijam Make a Wish UK, Demelza, Britanski Rdeči križ, Global's Make Some Noise, Help for Heroes, Elizabeth's Legacy of Hope, Edna Adan Foundation, Balloons Devon, Marine Conservation Society, Over the Wall in Farms For City Children.

Za ogled izvorne različice sporočila pojdite na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180626005843/en/

Kontakt

Astley Media

Dan Pritchard

00 (44) 1392 267394

dan.pritchard@astleymedia.co.uk

Vir: millionairemansion.co.uk

Večpredstavnostne vsebine

Foto

Milijonarjeva vila je dobitek v prvem globalnem tekmovanju za hišo. (Foto: Business Wire)

Video

Poglej v Milijonarjevo vilo.

Foto

Glavni dovoz in trata pred Milijonarjevo vilo v Angliji. (Foto: Business Wire)

Foto

Ena izmed spalnic v Milijonarjevi vili v Angliji. (Foto: Business Wire)

Foto

Glavni dobitek je ta angleški dvorec z okrog 4 hektari zemljišča. (Foto: Business Wire)

Foto

Čaj na trati Milijonarjeve vile v Angliji. (Foto: Business Wire)

Logo