O-STA

Synology je predstavil Surveillance Station 8.2 Beta, ki omogoča nadzor z mobilnega telefona

Synology Surveillance Station

Nove mobilne aplikacije presegajo zmogljivosti, ki jih nudijo mobilne naprave.

Ljubljana, 26. julij 2018 - Korporacija Synology Inc. je predstavila beta različico najnovejše nadgradnje rešitve za nadzor Surveillance Station 8.2. in hkrati povabila vse uporabnike, da se pridružijo programu testiranja. V prihajajoči različici bo prvič na voljo program LiveCam, ki spreminja mobilni telefon v nadzorno kamero. Prenovljena je aplikacija DS cam, ki ponuja večje zmogljivosti in združljivost, na svoj seznam podprtih naprav pa dodaja tudi zvočnike IP. Synology obljublja, da bo po končanem testnem obdobju temeljito preučil dragocene povratne informacije in predloge uporabnikov in jih po presoji vgradil v uradno različico rešitve Surveillance Station 8.2.

"Z najnovejšo nadgradnjo rešitve Surveillance Station smo se lotili raziskovanja možnosti za mobilni nadzor doma in v poslovnem okolju. Rezultat je program LiveCam, poenostavljen uporabniški vmesnik in robustnejše upravljanje aplikacij," je izjavil Ivan Chang, produkni vodja v podjetju Synology Inc.. "Mobilni telefon, ki ga s programom LiveCam spremenimo v nadzorno kamero, je vključen v omrežje rešitve Surveillance Station, do posnetkov pa uporabnik lahko dostopa v programu DS cam."

Program je na voljo za prenos v aplikacijskem centru, kjer lahko uporabniki izbirajo še med različnimi programi, ki bodo, glede na želje in potrebe uporabnika, dvignili raven učinkovitosti nadzornega sistema. Še dodatno izboljšanje učinkovitosti predstavlja podpora za zvočnike IP, ki uporabnikom omogočajo oddajanje zvočnih sporočil, spremljanje okolja pa zagotavlja povezana kamera IP.

Novosti, ki jih prinaša Surveillance Station 8.2 Beta:

  • S pomočjo programa LiveCam spreminja mobilne telefone v kamere: Vaša mobilna naprava je sedaj lahko tudi kamera IP. Z namestitvijo programa LiveCam na svojo mobilno napravo, jo lahko - kot kamero IP- dodate v omrežje rešitve Surveillance Station in snemate dogodke na poti. Tako lahko koristno uporabite svoje rezervne ali stare mobilne naprave, ki jih ne uporabljate več.
  • Aplikacijski center, ki ve kaj potrebujete: nova zbirka dodatkov z imenom Application Center ponuja 26 aplikacij in pripomočkov. Uporabite filter kategorij ali iskalnik po ključnih besedah za hitro iskanje aplikacije, ki vam najbolj ustreza in jo vključite v rešitev Surveillance Station.
  • Prenovljen program DS cam z izrednimi zmogljivostmi in združljivostjo: nova različica DS cam, poleg izboljšane kakovosti pregedovanja posnetkov, ponuja tudi hkratno predvajanje posnetkov več kamer. Poleg tega, pa z novo možnostjo prijave tudi kadar niste povezani v splet, omogoča hitrejši zagon sistema.
  • Podpora za zvočnike IP: Surveillance Station 8.2 omogoča predvajanje zvoka v živo ali po vnaprej določenem urniku z uporabo povezanih zvočnikov IP. V primeru uporabe več zvočnikov je možno predvajanje na vse hkrati ali na le izbrane zvočnike.
  • Nadzor večjih projektov s programom Time Lapse: Time Lapse skrajša dolge posnetke na le nekaj minut ali celo sekund. Aplikacija je posebej uporabna za prikazovanje večjih projektov od začetka do konca.
  • Zavarujte vaše podatke z dvojno avtentikacijo: varnejši in bolj prilagodljiv ukrep za upravljanje pravic uporabnikov. Dvojna avtentikacija omejuje uporabo funkcij, kot sta na primer upravljanje kamer ali dostop do posnetkov, ki se izvajajo le z dovoljenjem druge stranke. Dodatno zavarovanje tako preprečuje odtekanje občutljivih podatkov.
  • Javno predvajanje s programom Live Broadcast: Delite vaše posnetke neposredno, brez dodatnih nastavitev in v živo, v spletno storitev YouTube. Preprosto izberite kamero in vnesite podatke o poti, ki jo dobite na YouTubu. Oddajanje v živo je tako pripravljeno.

Za več informacij o Surveillance Station 8.2 Beta, obiščite www.synology.com/beta/SurveillanceStation_82_beta.

Dosegljivost

Paket Synology Surveillance Station 8.2 Beta je na voljo za prenos v operacijskem sistemu DSM. Za več informacij o združljivosti z DSM, namestitvi paketa in modelih naprav, ki jih lahko uporabite za zagon, obiščite www.synology.com/dsm/6.2.

###

O podjetju Synology Inc.

Synology učinkovito izrablja prednosti, ki jih ponuja razvoj sodobnih tehnologij, s čimer podjetjem in domačim uporabnikom omogoča zanesljiv in dostopen način za centralizacijo hrambe podatkov, poenostavljenega varnostnega kopiranja podatkov, pošiljanja in sinhronizacije datotek preko različnih platform in nemotenega dostopa do podatkov. Cilj podjetja Synology je zagotavljanje izdelkov z naprednimi lastnostmi in najboljšimi storitvami za uporabnike v svojem razredu.

O podjetju Xenon forte d.o.o.

Podjetje Xenon forte sodeluje s Kyocero že od leta 1989, status nacionalnega distributerja je pridobilo leta 1997, julija 2002 pa postalo njen direktni partner. Skupaj s podjetji Xenon forte - Zagreb d. o. o., Xenon forte Sarajevo d. o. o. in Xenon forte Montenegro d. o. o. skrbi za marketing, tehnično podporo in distribucijo izdelkov Kyocera Document Solutions v Sloveniji, na Hrvaškem, v Bosni in Hercegovini ter Črni gori. Osnovna dejavnost podjetja je informacijski inženiring, kar zagotavlja odlično osnovo za razvoj uporabniških storitev, tehnično podporo in razvoj aplikacij za podjetje Kyocera.

Več informacij:

Xenon forte, d. o. o.

Ciril Kraševec, direktor

Leskoškova 11, 1000 Ljubljana

Tel.: (01) 5484 800

Faks: (01) 5484 819

E-pošta: ciril@xenon-forte.si

Spletna stran: www.xenon-forte.si