O-STA

Na Titovem trgu predstavitev naprav za varnost prometa

Javna agencija Republike Slovenije za varnost prometa bo v petek, 31. avgusta, med 15. in 19. uro na Titovem trgu pripravila predstavitev demonstracijskih naprav za varnost prometa.

Za obiskovalce dogodka bodo na ogled različne naprave (stopko, zaletavček, "alko" očala, naletne tehtnice, demo otroški sedež, vrtavko), ki so namenjene predstavitvi varne (in nevarne) udeležbe v prometu ter spodbujajo zavedanje pametne vožnje. Demonstratorji javne agencije bodo prisotni ob vsaki napravi in bodo obiskovalcem predstavili varno uporabo.

Poleg demonstracijskih naprav bo potekal tudi spremljevalni program z različnimi aktivnostmi in rekviziti, ki se navezujejo na varnost prometa. Na Titovem trgu bo na voljo nogometni pikado, veliki igri spomin z grafikami preteklih preventivnih akcij, foto kotiček in prometno kolo sreče, kjer se bodo lahko obiskovalci preizkusili v znanju o prometu.

Na dogodku, na katerem bodo prisotni demonstratorji, animatorji, bodo obiskovalci lahko pridobili veliko novega znanja o prometu.

Prijazno vabljeni,

Služba za odnose z javnostmi Mestne občine Velenje