O-STA

Fructal prejel dva šampiona kakovosti in dvajset medalj na sejmu Agra 2018

Ajdovščina - 30.8.2018 - Na mednarodnem ocenjevanju kakovosti izdelkov so Fructalovi sokovi, nektarji in pijače letos prejeli 20 medalj in dve posebni priznanji - šampiona kakovosti, kar je ponovna potrditev kontinuirane zaveze Fructala k pripravi izdelkov iz najkakovostnejših surovin in v skladu z najvišjimi standardi.

Pod okriljem 56. mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma Agra v Gornji Radgoni je potekalo tudi mednarodno ocenjevanje sadnih sokov, brezalkoholnih pijač in embaliranih vod. Žirija je Fructalovim izdelkom podelila dva ŠAMPIONA KAKOVOSTI za izdelka s trikratno zaporedno veliko zlato medaljo v kategoriji sadnih sokov, brezalkoholnih pijač in embaliranih vod. Gre za:

  • Fructal Naturo 100% sok iz rdeče pese in

  • Frucatal Smoothie Beauty s kolagenom.

Vsi Fructalovi izdelki, ki so bili poslani na ocenjevanje, so prejeli nagrado. Fructal je s svojimi izdelki, poleg šampionov kakovosti, prejel tudi VELIKE ZLATE, ZLATE in SREBRNE MEDALJE in s tem potrdil svoj status zaupanja vrednega proizvajalca najkakovostnejših sokov, nektarjev in pijač. VELIKO ZLATO MEDALJO je žirija podelila kar 16. izdelkom. Med njimi so tudi številne novosti letošnjega leta kot na primer Fructal first detox pomaranča, ingver, Fructal first vitality limeta meta, Fructal green smoothie in Fructal classic fruit&veggie.

Dodatno k velikim zlatim medaljam, sta dva Fructalova izdelka prejela še ZLATO MEDALJO in dva SREBRNO. Nagrajeni izdelki potrjujejo Fructalovo usmerjenost v vrhunsko kakovost, ki traja že od leta 1945.

________________________________________________________________________

Več informacij: Fructal d.d., pr.info@fructal.si; 05 369 12 02; www.fructal.s i