O-STA

PMI začel z iskanjem novega predsednika in izvršnega direktorja

PHILADELPHIA- -(BUSINESS WIRE)-- Project Management Institute (PMI oziroma Inštitut za projektni menedžment), vodilna svetovna članska organizacija za projektne menedžerje, je sporočil, da je najel družbo Heidrick & Struggles, ki bo pomagala pri iskanju PMI-jevega novega predsednika in izvršnega direktorja. Dinamični vodja bo nadzoroval izvedbo novega strateškega načrta in organizacijo peljal proti prihodnosti, ki bo na tisoče projektnim vodjem po vsem svetu pomagala pospešiti kariere in udejanjiti zamisli. Heidrick & Struggles je prvorazredni svetovni ponudnik storitev iskanja vodstvenih kadrov, ocenjevanja vodenja, razvoja, organizacije in učinkovitosti ter oblikovanja podjetniške kulture.

PMI bo izvedel celovit svetovni pregled tako notranjih kot zunanjih kandidatov za ta ključni položaj. Izbran kandidat bo poosebljal glavne vrednote inštituta PMI in imel znanja, potrebna za napredovanje organizacije pri njenih glavnih ciljih. Naslednji predsednik in izvršni direktor PMI bo pomagal pri izvršitvi ambiciozne nove večletne pobude, katere namen je izostriti strateško smer PMI, okrepiti njegove tehnične zmožnosti za spremljanje spreminjajočih se delovnih trendov in racionalizirati dnevne operativne aktivnosti.

Organizacija od svojega novega predsednika in izvršnega direktorja pričakuje, da bo pomagal voditi to transformacijo in pripravil organizacijo na dinamično prihodnost. Postopek iskanja je namenjen gladkemu prehodu k novemu predsedniku in izvršnemu direktorju in nadaljevanju poslanstva inštituta kot zastopnika poklica, njegovih članov in imetnikov licenc. Upravni odbor PMI bo izbral končnega kandidata. Zainteresirani naj predloge in vprašanja pošljejo na PMI-CEO@Heidrick.com.

PMI je največja poklicna zveza na svetu, saj služi več kot trem milijonom deležnikov preko poklicnih licenc kakor tudi preko več kot 300 lokalnih podružnic v skoraj vseh državah na svetu.

O Project Management Institute

Project Management Institute je vodilna svetovna zveza za vse, ki se poklicno ukvarjajo z upravljanjem projektov, programov ali portfeljev. PMI, ustanovljen leta 1969, omogoča kakovostne storitve za več kot tri milijone profesionalcev po skoraj vsem svetu. Nudi globalno zastopstvo, sodelovanje, izobraževanja in raziskave. Pospešujemo kariere, izboljšujemo organizacijsko uspešnost in skrbimo za nadaljnje dozorevanje poklica projektnega menedžmenta preko globalno priznanih standardov, licenc, skupnosti, virov, orodij, akademskih raziskav, objav, usposabljanj in mreženja. ProjectManagement.com, ki je del družine PMI, ustvarja globalne skupnosti, ki zagotavljajo več virov, boljša orodja, večje mreže in širše perspektive.

Obiščite nas na www.PMI.org, www.projectmanagement.com, www.facebook.com/PMInstitute in na Twitter @PMInstitute.

Izvorna različica sporočila je na voljo na businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20181022005098/en/

Kontakti

Project Management Institute (PMI)

Karen Flanagan, +1 610-356-4600 x1092

karen.flanagan@pmi.org

Vir: Project Management Institute (PMI)